2080 için soğutucu fan blok önerir misiniz

RECEP3481

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aşağıdaki parça gibi bir parça lazım ben bundan nasıl bulabilirim kendi 2080 kartım tek fanlı ve 90 derece oluyor o yüzden bana yardımcı olursanız sevinirim 

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: 2080 için soğutucu fan blok önerir misiniz

Her 2080 kartına aynı soğutucu blok oturtulamaz. Kartınıza özel sıvı soğutma bloğu sistemi yapabilirsiniz yada karta kendiniz modifiye soğutucu sistemi yapacaksınız.

KS

RECEP3481

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: 2080 için soğutucu fan blok önerir misiniz

ugur.gozaydin' Alıntı:
Her 2080 kartına aynı soğutucu blok oturtulamaz. Kartınıza özel sıvı soğutma bloğu sistemi yapabilirsiniz yada karta kendiniz modifiye soğutucu sistemi yapacaksınız.

bütün 2080 kartın ana parçası aynı olmazmı yani

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Her üreticinin fan bloğu ayrı , birbirlerine uyumlu olmaz , hatta üreticilerden üreticilere çipsetlerde bile farklılık oluyor . Elinizdeki kartın marka modeli nedir ? Belki inceleyip araştırıp bu uyumlu olabilir diyebiliriz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

@"BatuhanKLC" gerekenleri söylemiş. PCB yani devre kartı uzunlukları üzerindeki yongaların konumları vs. her şey farklı olabilir. Bu yüzden sizin kartınızın marka modeline göre varsa ürün önerisi yapabiliriz. Genelde sadece özel sıvı soğutma için soğutucu blok üretimi yapılıyor bu yüzden satın alınıp yapabilecek tek işlem o diye önceden söyleyebilirim.

Yada biraz el beceriniz varsa kartınızın fan bloğunu söküp altındaki soğutucu metal üzerine bir modifiye yapabilirsiniz. Termal pad ve standart 90-100mm fanlar ile özel bir soğutma tasarımı gibi.

KS

RECEP3481

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Acaba size sokup atsam fotoğrafları siz uyup uymadığını anlarmisiniz https://m.tr.aliexpress.com/item/10...%3B-1%40salePrice%3BTRY%3Brecommend-recommend

BatuhanKLC' Alıntı:
Her üreticinin fan bloğu ayrı , birbirlerine uyumlu olmaz , hatta üreticilerden üreticilere çipsetlerde bile farklılık oluyor . Elinizdeki kartın marka modeli nedir ? Belki inceleyip araştırıp bu uyumlu olabilir diyebiliriz.

Chipset aynı olması gerekmez mi o custom soğutucu bloklar hepsi uyuyor mesela 2080 s ve ti. Hepsine aynı blok takılıyor bende 87 dereceden kartımı 70 dereceye düşürmek istiyorum

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
RECEP3481' Alıntı:
Acaba size sokup atsam fotoğrafları siz uyup uymadığını anlarmisiniz https://m.tr.aliexpress.com/item/10...%3B-1%40salePrice%3BTRY%3Brecommend-recommend

BatuhanKLC' Alıntı:

Chipset aynı olması gerekmez mi o custom soğutucu bloklar hepsi uyuyor mesela 2080 s ve ti. Hepsine aynı blok takılıyor bende 87 dereceden kartımı 70 dereceye düşürmek istiyorum

Chipsetler de değişiklik gösterebiliyor, sizin için riskli bir alım olacak ama alırsanız ve montajlayabilirseniz lütfen bilgilendirin ki forumda araştıran olursa karşısına çıkabilsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri