3070 bilemiyorum ama 3060 ti her türlüTek tek toplayarak max 20k bütçede 3070li sistem almak mümkünmü? (20k yı 1 kuruş geçmeyecek şekilde) Rx6700xt watmann hatası olmasa mükemmel bir seçenek ama korkuyor insan.
Tek tek toplayarak max 20k bütçede 3070li sistem almak mümkünmü? (20k yı 1 kuruş geçmeyecek şekilde) Rx6700xt watmann hatası olmasa mükemmel bir seçenek ama korkuyor insan.
Anakart sıkıntı çıkarır mı hocam?![]()
ULTIMA-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
3060ti az bişey düşük kalıyor bana. Başta rx6700xt alacağım için az geldi 3060ti performansı3070 bilemiyorum ama 3060 ti her türlü
Çıkarmaz hocam.Anakart sıkıntı çıkarır mı hocam?
3060ti az bişey düşük kalıyor bana. Başta rx6700xt alacağım için az geldi 3060ti performansı
Sağolun hocam kesin son kararım bu sistem oldu. Rx6700xt ye karşı kaç fps az verir ortalama? (Hikayeli ağır oyunlarda)Çıkarmaz hocam.
Bu bütçede AMD alma üzebilir.
Saf güçte 10 fps falan ama dlss ile o açık kapatılır hatta fark atarsınSağolun hocam kesin son kararım bu sistem oldu. Rx6700xt ye karşı kaç fps az verir ortalama?
RX 6700XT ile 3070 denk DLSS ile 3070 daha iyi ve stabilSağolun hocam kesin son kararım bu sistem oldu. Rx6700xt ye karşı kaç fps az verir ortalama? (Hikayeli ağır oyunlarda)
Teşekkürler. Çok üzülen gördüm forumlarda. Çözümü de yokmuş şu watmann olayını. Kumar oynamaya gerek yok bu bütçede. Fps de çok fark yoksa da almamak için hiçbir sebep kalmadı.Saf güçte 10 fps falan ama dlss ile o açık kapatılır hatta fark atarsın
Teşekkürler hocam yardımın için. Konu kapanabilir @SyqexRX 6700XT ile 3070 denk DLSS ile 3070 daha iyi ve stabil
Bazı AMD sponsorlu oyunlarda örneğin AC VALHALA da 5-10 FPS oynayabilir.
wattman olayının yanlış bilmiyorsam gücünü biraz kısarak düzeltebiliyor muşsunuz 2-3 fps oynuyormuş onda daTeşekkürler. Çok üzülen gördüm forumlarda. Çözümü de yokmuş şu watmann olayını. Kumar oynamaya gerek yok bu bütçede. Fps de çok fark yoksa da almamak için hiçbir sebep kalmadı.
Teşekkürler hocam yardımın için. Konu kapanabilir
ama tabi ki kumar oynamak istemiyorsanız NVIDIA seçebilirsinizwattman olayının yanlış bilmiyorsam gücünü biraz kısarak düzeltebiliyor muşsunuz 2-3 fps oynuyormuş onda da
ama tabi ki kumar oynamak istemiyorsanız NVIDIA seçebilirsinizwattman olayının yanlış bilmiyorsam gücünü biraz kısarak düzeltebiliyor muşsunuz 2-3 fps oynuyormuş onda da
Rica ederim hocam. Şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullan.Teşekkürler. Çok üzülen gördüm forumlarda. Çözümü de yokmuş şu watmann olayını. Kumar oynamaya gerek yok bu bütçede. Fps de çok fark yoksa da almamak için hiçbir sebep kalmadı.
Teşekkürler hocam yardımın için. Konu kapanabilir
Tam çözümü yok bu ayar kısma da çözemeyebiliyor.wattman olayının yanlış bilmiyorsam gücünü biraz kısarak düzeltebiliyor muşsunuz 2-3 fps oynuyormuş onda da
ama tabi ki kumar oynamak istemiyorsanız NVIDIA seçebilirsiniz
ama tabi ki kumar oynamak istemiyorsanız NVIDIA seçebilirsiniz
Farklı sebeplerden olabiliyormuş hocam. Pc toplayan adam kanalında bi arkadaşınkini çözmeye çalışmışlardı işin sonunda performans %10 15 düşmüş. Fikrimin değişme sebebi o.wattman olayının yanlış bilmiyorsam gücünü biraz kısarak düzeltebiliyor muşsunuz 2-3 fps oynuyormuş onda da
doğrudur hocam aklınıza hangisi yattıysa şimdiden hayırlı olsunFarklı sebeplerden olabiliyormuş hocam. Pc toplayan adam kanalında bi arkadaşınkini çözmeye çalışmışlardı işin sonunda performans %10 15 düşmüş. Fikrimin değişme sebebi o.