Öneri 20K Bütçe Sistem

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Tek tek toplayarak max 20k bütçede 3070li sistem almak mümkünmü? (20k yı 1 kuruş geçmeyecek şekilde) Rx6700xt watmann hatası olmasa mükemmel bir seçenek ama korkuyor insan.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Tek tek toplayarak max 20k bütçede 3070li sistem almak mümkünmü? (20k yı 1 kuruş geçmeyecek şekilde) Rx6700xt watmann hatası olmasa mükemmel bir seçenek ama korkuyor insan.
3070 bilemiyorum ama 3060 ti her türlü

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,485

KS

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Anakart sıkıntı çıkarır mı hocam?

3070 bilemiyorum ama 3060 ti her türlü
3060ti az bişey düşük kalıyor bana. Başta rx6700xt alacağım için az geldi 3060ti performansı

KS

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Saf güçte 10 fps falan ama dlss ile o açık kapatılır hatta fark atarsın
Teşekkürler. Çok üzülen gördüm forumlarda. Çözümü de yokmuş şu watmann olayını. Kumar oynamaya gerek yok bu bütçede. Fps de çok fark yoksa da almamak için hiçbir sebep kalmadı.

RX 6700XT ile 3070 denk DLSS ile 3070 daha iyi ve stabil

Bazı AMD sponsorlu oyunlarda örneğin AC VALHALA da 5-10 FPS oynayabilir.
Teşekkürler hocam yardımın için. Konu kapanabilir @Syqex

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Teşekkürler. Çok üzülen gördüm forumlarda. Çözümü de yokmuş şu watmann olayını. Kumar oynamaya gerek yok bu bütçede. Fps de çok fark yoksa da almamak için hiçbir sebep kalmadı.

Teşekkürler hocam yardımın için. Konu kapanabilir
wattman olayının yanlış bilmiyorsam gücünü biraz kısarak düzeltebiliyor muşsunuz 2-3 fps oynuyormuş onda da

wattman olayının yanlış bilmiyorsam gücünü biraz kısarak düzeltebiliyor muşsunuz 2-3 fps oynuyormuş onda da
ama tabi ki kumar oynamak istemiyorsanız NVIDIA seçebilirsiniz

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,485

Teşekkürler hocam yardımın için. Konu kapanabilir
Rica ederim hocam. Şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullan.

Tam çözümü yok bu ayar kısma da çözemeyebiliyor.

KS

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Farklı sebeplerden olabiliyormuş hocam. Pc toplayan adam kanalında bi arkadaşınkini çözmeye çalışmışlardı işin sonunda performans %10 15 düşmüş. Fikrimin değişme sebebi o.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Farklı sebeplerden olabiliyormuş hocam. Pc toplayan adam kanalında bi arkadaşınkini çözmeye çalışmışlardı işin sonunda performans %10 15 düşmüş. Fikrimin değişme sebebi o.
doğrudur hocam aklınıza hangisi yattıysa şimdiden hayırlı olsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri