20K bütçeye laptop önerisi (Mayıs 2022)

acary1905

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar herkese başlıktada belirttiğim gibi en fazla 20 bin civarı bir laptop arıyorum şu laptop aklımda var öneren var mı veya farklı bir önerisi olan var mı yorumlarınızı bekliyorum :)

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aşağıdaki cihaz alabileceğiniz en iyi ürünlerin başında geliyor. Bütçeniz varsa +3K daha başka ürüne bakmaya lüzum yok.

KS

acary1905

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
IdeaPed 3 serisi genelde alt-orta segment bir aile olduğu için uzun vadedeki ömrünü bilemem ama bileşenler size en az 5 sene sorun çıkartmaz.
Tamamdır hocam teşekkür ederim 23binliği taksiti çok yapabilirsem alacağın ama taksitte biraz sıkıntı yaşıyorum 5 taksit üzeri vermiyor üzerine miktar ekliyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bankayla görüşün bu bütçede bir alışveriş yapsam tek çekim kaç taksit yaptırabilirim diye sorun. Duruma göre bu seçenekte kullanılabilir.

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Bankayla görüşün bu bütçede bir alışveriş yapsam tek çekim kaç taksit yaptırabilirim diye sorun. Duruma göre bu seçenekte kullanılabilir.
@acary1905 Kart kimin üzerineyse ona göre puanlama yapılıyor. Eğer daha öncesinde kart sahibinin üstüne kredi vesaire çekildiyse ve ödemeler düzenli şekilde yapıldıysa puanınız yüksektir. Puanınıza göre size yardımcı olurlar. Bankayı ne kadar aktif kullandığınıza da bakarlar. Çoğu banka genelde yüksek paraların kredisini kabul etmiyor. Eğer sistem üzerinden deneyip red yerseniz bankaya gitmenizi öneririm. Bu işler genelde internet sitesinden ve telefonda çözülemiyor. Eğer kendin gidip yüzyüze konuşursan yardımcı olma imkanları daha fazla. Kampanyalı durumlar oluyor bazen o şekilde de yardımcı olabilirler. Denemekten zarar gelmez :D

KS

acary1905

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
@acary1905 Kart kimin üzerineyse ona göre puanlama yapılıyor. Eğer daha öncesinde kart sahibinin üstüne kredi vesaire çekildiyse ve ödemeler düzenli şekilde yapıldıysa puanınız yüksektir. Puanınıza göre size yardımcı olurlar. Bankayı ne kadar aktif kullandığınıza da bakarlar. Çoğu banka genelde yüksek paraların kredisini kabul etmiyor. Eğer sistem üzerinden deneyip red yerseniz bankaya gitmenizi öneririm. Bu işler genelde internet sitesinden ve telefonda çözülemiyor. Eğer kendin gidip yüzyüze konuşursan yardımcı olma imkanları daha fazla. Kampanyalı durumlar oluyor bazen o şekilde de yardımcı olabilirler. Denemekten zarar gelmez :D
Ya vallahi alıcam artık bu pcyi beni uzun süre götüreceğini kanaat getirdim bakıyorum yani iyi para vermeden adam akıllı bir pc alınmayacak gibi duruyor hafta içi çalışıyorum o yüzden biraz gitmem zor ya bakalım benim karta sanırım vermezler o kadar çok olmadı kullanalı babamın yada abimin kartından bir deneyeyim bir şekilde üstüne para eklemeden nasıl çözebilirim bulmam lazım

KS

acary1905

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Banka ile görüştüm alacağınız yer ne kadar veriyorsa o kadar olabiliyor diyor ama 5 taksit at ben 5 taksit ile ödemem imkansız bunu en az 9 yapmam lazım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri