Sagol peki klavye ve mouse onerisi bide pch cikarmiyormus gibi davranarak kasa sunsan mükkemel olurSistem olarak pch nin Kasım'ın ilk haftası çıkaracağı orta seviyeye yakın sisteme bir bakın derim.
Monitör olarak buna bakılabilir https://www.gaming.gen.tr/urun/1890...5hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/.
Sagol peki klavye ve mouse onerisi bide pch cikarmiyormus gibi davranarak kasa sunsan mükkemel olur
O zaman bunu öneririm https://www.gaming.gen.tr/urun/2035...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/.Sagol peki klavye ve mouse onerisi bide pch cikarmiyormus gibi davranarak kasa sunsan mükkemel olur
monitör klavye ve mouse da istemiş arkadaş bütçeden kısıp son attığım pc yi önerdim yanına monitör bulamadım ama siz de çevre bileşenleri bulmaya yardım edebilirsiniz arkadaşın işi çözülür
Yanlış anlamışım son yazığında monitörde dahil olacakmış oda dahil olamsın dedi sandım. O zaman seninde linkini bıraktığın https://www.gaming.gen.tr/urun/2046...oc-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistemi önerebiliz.monitör klavye ve mouse da istemiş arkadaş bütçeden kısıp son attığım pc yi önerdim yanına monitör bulamadım ama siz de çevre bileşenleri bulmaya yardım edebilirsiniz arkadaşın işi çözülür
Sizin şuan önerdiğiniz gayet hoş ama aklımda takılan 2 soru var 1. Rtx 30 serisi daha iyi değil mi sıcaklık olsun elektrik tüketimi olsun falan 2.cisi bu pc nin darboğaz yapmaması için 2k monitör almam lazım o zamanda bütçemi çok asmaz mimonitör klavye ve mouse da istemiş arkadaş bütçeden kısıp son attığım pc yi önerdim yanına monitör bulamadım ama siz de çevre bileşenleri bulmaya yardım edebilirsiniz arkadaşın işi çözülür
30 serisi şuan daha az elektrik tüketiyor evet. Sıcaklığı bilmiyorum. Evet biraz bütçeyi aşar 2k monitör. Ama 1080p ultrada çok sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.Sizin şuan önerdiğiniz gayet hoş ama aklımda takılan 2 soru var 1. Rtx 30 serisi daha iyi değil mi sıcaklık olsun elektrik tüketimi olsun falan 2.cisi bu pc nin darboğaz yapmaması için 2k monitör almam lazım o zamanda bütçemi çok asmaz mi
darboğaz yaşamazsın 1080p yüksek ayarlarda 6700xt evet 2k için daha iyi bi kart fakat hd de seni üzmez yani çok yüksek bi darboğaz beklemiyorumSizin şuan önerdiğiniz gayet hoş ama aklımda takılan 2 soru var 1. Rtx 30 serisi daha iyi değil mi sıcaklık olsun elektrik tüketimi olsun falan 2.cisi bu pc nin darboğaz yapmaması için 2k monitör almam lazım o zamanda bütçemi çok asmaz mi
Peki rtx 30 daha iyi mi peki sadece fps değil ben aynı zamanda nft de çiziyorumdarboğaz yaşamazsın 1080p yüksek ayarlarda 6700xt evet 2k için daha iyi bi kart fakat hd de seni üzmez yani çok yüksek bi darboğaz beklemiyorum
O zaman nvidia tabi.Peki rtx 30 daha iyi mi peki sadece fps değil ben aynı zamanda nft de çiziyorum
Peki o zaman nvidia li önerirmisiniz. Bu işten ilk kazandığım para ile bu bilgisayarı alıyorum o yüzdende biraz heyecanliyimO zaman nvidia tabi.
15 16 civarına nvidida tarafında max 3060ti alabilirsiniz gibi gözüküyor 3070 alabilmek icin bi umut kasımı beklemeniz lazım diyebilirim ama isterseniz 3060 lı bi kasa önerebilirimPeki o zaman nvidia li önerirmisiniz. Bu işten ilk kazandığım para ile bu bilgisayarı alıyorum o yüzdende biraz heyecanliyim
Hocam ben önerimi sabah yapayım. İyi forumlar.Peki o zaman nvidia li önerirmisiniz. Bu işten ilk kazandığım para ile bu bilgisayarı alıyorum o yüzdende biraz heyecanliyim
Tamam sağolun sizede iyi geceler o zamanHocam ben önerimi sabah yapayım. İyi forumlar.