20k pc oneri

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Bana 20k ya hersey dâhil monitör klavye mouse kasa kulaklık bi pc dizip yollayabilirmisiniz yardimci olurszniz sevinirim

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Sagol peki klavye ve mouse onerisi bide pch cikarmiyormus gibi davranarak kasa sunsan mükkemel olur
amd tarafında biraz daha ucuza iyi sayılabilecek bi sistem daha var

monitör için de fiyattan iyice kısmak gerek bu pc de monitörle birlikte alınabilir
bu kasaya özelleştirmelerden 5600x de seçilebilir 750tl fark oluyor ama değer

Son düzenleme:

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
monitör klavye ve mouse da istemiş arkadaş bütçeden kısıp son attığım pc yi önerdim yanına monitör bulamadım ama siz de çevre bileşenleri bulmaya yardım edebilirsiniz arkadaşın işi çözülür
Yanlış anlamışım son yazığında monitörde dahil olacakmış oda dahil olamsın dedi sandım. O zaman seninde linkini bıraktığın https://www.gaming.gen.tr/urun/2046...oc-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistemi önerebiliz.

Monitör olarak Dell önermiştim ama stoğu bitmiş. Bu uygun gibi; https://www.itopya.com/gigabyte-27-...fhd-ips-gaming-monitor_u11406#bTableUrunDetay

Diğer bileşenleri başka üyeler önerirde daha iyi olur.

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
monitör klavye ve mouse da istemiş arkadaş bütçeden kısıp son attığım pc yi önerdim yanına monitör bulamadım ama siz de çevre bileşenleri bulmaya yardım edebilirsiniz arkadaşın işi çözülür
Sizin şuan önerdiğiniz gayet hoş ama aklımda takılan 2 soru var 1. Rtx 30 serisi daha iyi değil mi sıcaklık olsun elektrik tüketimi olsun falan 2.cisi bu pc nin darboğaz yapmaması için 2k monitör almam lazım o zamanda bütçemi çok asmaz mi

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Sizin şuan önerdiğiniz gayet hoş ama aklımda takılan 2 soru var 1. Rtx 30 serisi daha iyi değil mi sıcaklık olsun elektrik tüketimi olsun falan 2.cisi bu pc nin darboğaz yapmaması için 2k monitör almam lazım o zamanda bütçemi çok asmaz mi
30 serisi şuan daha az elektrik tüketiyor evet. Sıcaklığı bilmiyorum. Evet biraz bütçeyi aşar 2k monitör. Ama 1080p ultrada çok sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
darboğaz yaşamazsın 1080p yüksek ayarlarda 6700xt evet 2k için daha iyi bi kart fakat hd de seni üzmez yani çok yüksek bi darboğaz beklemiyorum
sıcaklık olarak neredeyse farkları kalmadı eski sucuk pişiren amd ler tarih oldu diyebilirim internette karşılaştırmalarını izleyebilirsin arada 3 4 derece fark ediyor artık bunun sebebi de amd nin daha ucuza dağa yüksek performans politikası

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
darboğaz yaşamazsın 1080p yüksek ayarlarda 6700xt evet 2k için daha iyi bi kart fakat hd de seni üzmez yani çok yüksek bi darboğaz beklemiyorum
Peki rtx 30 daha iyi mi peki sadece fps değil ben aynı zamanda nft de çiziyorum

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Peki o zaman nvidia li önerirmisiniz. Bu işten ilk kazandığım para ile bu bilgisayarı alıyorum o yüzdende biraz heyecanliyim
15 16 civarına nvidida tarafında max 3060ti alabilirsiniz gibi gözüküyor 3070 alabilmek icin bi umut kasımı beklemeniz lazım diyebilirim ama isterseniz 3060 lı bi kasa önerebilirim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri