Bu bütçede daha iyileri hazır olarak yada toplama olarak bulunur hocam.Merhabalar 20k bütçem var. Nasıl bir sistem önerirsiniz ? Bugün Vatan bilgisayar ekteki gibi bir sistem önerdi sizce iyi midir
VATAN KAZIK UZAK DURUN.Merhabalar 20k bütçem var. Nasıl bir sistem önerirsiniz ? Bugün Vatan bilgisayar ekteki gibi bir sistem önerdi sizce iyi midir
İndirimsiz pek tercih etmeyin ve oradaki sistemleri de referans almayınız.Merhabalar 20k bütçem var. Nasıl bir sistem önerirsiniz ? Bugün Vatan bilgisayar ekteki gibi bir sistem önerdi sizce iyi midir
Mesut Çevik sistemi bir süredir takip ediyorum. Gün geçtikte fiyatı yükseliyor. Bu sistemde artı yada değiştirmemiz gereken birşey var mı ?Bu bütçede daha iyileri hazır olarak yada toplama olarak bulunur hocam.
Aşağıdaki daha iyidir;
bütçeyi arttırırsan;![]()
STUDIO-RTX3060 / INTEL i5-12400F / ASUS GeForce TUF RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NVIDIA STUDIO-RTX3060 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
MESUT CEVIK-MC5 / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MESUT CEVIK-MC5 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
BLADE-12400F / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-12400F oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Yok hocam parçalar iyi.Mesut Çevik sistemi bir süredir takip ediyorum. Gün geçtikte fiyatı yükseliyor. Bu sistemde artı yada değiştirmemiz gereken birşey var mı ?
Parçalar güzel,alma planınız varsa elinizi çabuk tutun.Mesut Çevik sistemi bir süredir takip ediyorum. Gün geçtikte fiyatı yükseliyor. Bu sistemde artı yada değiştirmemiz gereken birşey var mı ?
Birde şöyle bir sisteme denk geldim arasında fark var mı yada hangisi tercih etmeliyim ?Yok hocam parçalar iyi.
Çoğu parça aynı Anakart olarak M-k iyi,PSU olarak da Coolermaster 1 tık bile olsa iyi diyebiliyorum tuf serisi çok tercih edilmiyor.Birde şöyle bir sisteme denk geldim arasında fark var mı yada hangisi tercih etmeliyim ?
![]()
NOVA-3070 / INTEL I5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
bu sistem daha iyi PSU olarak onun dışında diğer sistemin kasası daha iyiBirde şöyle bir sisteme denk geldim arasında fark var mı yada hangisi tercih etmeliyim ?
![]()
NOVA-3070 / INTEL I5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Başınızı şişirdim biraz son olarak hangi sistemi olsa alırsınız ve ips ekran monitör ne önerirsiniz?Çoğu parça aynı Anakart olarak M-k iyi,PSU olarak da Coolermaster 1 tık bile olsa iyi diyebiliyorum tuf serisi çok tercih edilmiyor.
Pek anlamadığım için soruyorum. PSU nedir ?bu sistem daha iyi PSU olarak onun dışında diğer sistemin kasası daha iyi
PSU Güç kaynağıdır.Başınızı şişirdim biraz son olarak hangi sistemi olsa alırsınız ve ips ekran monitör ne önerirsiniz?
Pek anlamadığım için soruyorum. PSU nedir ?
5-6k kadar çıkabilirimPSU Güç kaynağıdır.
MC5 alırdım.
Monitör için Bütçe nedir ?
5-6k kadar çıkabilirim
Teşekkürler![]()
Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.109,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu almadım dersen sana 20k bütçe ile intel olan bir sistem toplarım, uğraşırım yani ama aldıysan ben hiç bulaşmayayım.Merhabalar 20k bütçem var. Nasıl bir sistem önerirsiniz ? Bugün Vatan bilgisayar ekteki gibi bir sistem önerdi sizce iyi midir
Daha sistemi almadım. Tavsiyeler açığımBunu almadım dersen sana 20k bütçe ile intel olan bir sistem toplarım, uğraşırım yani ama aldıysan ben hiç bulaşmayayım.
Peki soruyorum sana hangi sekmende istiyorsun lga olarak soruyorum de ona göre bakacağımDaha sistemi almadım. Tavsiyeler açığım
Intel önerdiler ama AMD varsa öneriniz dikkate alırımPeki soruyorum sana hangi sekmende istiyorsun lga olarak soruyorum de ona göre bakacağım