20k yazmayı unutmuşum pardonBütçeniz nedir ?
Bütçe artarsa20k yazmayı unutmuşum pardon
Aralarında önemli derece fark var mı yoksa sistem kalitesinden dolayı mı bir fiyat artışı bulunmakta ve 6750 ile 3070 arasın da performans açısından hangisini tercih etmeliyim sizceBütçe artarsa
Artmazsa![]()
Earthsea | AMD Ryzen 7 7700X | 48GB DDR5 | Gainward RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Origin Silver | Intel i5-14400F | 2 x 8 GB DDR5 | Gainward RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
ikiside iyi ama PSU düşük diğerinde eğer en iyi parçalarla almak istersen Slate'i aşağıdaki şekli ile almalısın Ram ve SSD değiştirdimAralarında önemli derece fark var mı yoksa sistem kalitesinden dolayı mı bir fiyat artışı bulunmakta ve 6750 ile 3070 arasın da performans açısından hangisini tercih etmeliyim sizce
saolun güzek duruyor sistem sizce rx6750 rtx3070 den daha iyi bir performans sağlar mı ?ikiside iyi ama PSU düşük diğerinde eğer en iyi parçalarla almak istersen Slate'i aşağıdaki şekli ile almalısın Ram ve SSD değiştirdim
![]()
Earthsea | AMD Ryzen 7 7700X | 48GB DDR5 | Gainward RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Performans açısından bir önde bi aşağıda birde aynı oyunlarda ama driversal sorunları var amd'nin.saolun güzek duruyor sistem sizce rx6750 rtx3070 den daha iyi bir performans sağlar mı ?
Ben 6 aydır rx 6750xt kullanıyorum ve memnunum. Şu ana kadar hiç wattman almadım sadece 2 kere yeni driver çıkınca eskisini kendi kendine sildi bunun haricinde hiçbir şey olmadı. Benim kartta cw var (Amd kartların çoğunda cw çıkma ihtimali yüksektir çünkü kartların gpu saat hızları yüksek) ama pek önemsemiyorum. Nvidia tarafında rtx 3070 ile 3070 ti arasına denk gelen bir kart.Merhabalar rx6750xt ekran kartlı sistem tavsiyesi verebilir misiniz. Bu ekran kartı hakkında ki yorumlarınızı merak ediyorum.bütce 20k
saolun güzek duruyor sistem sizce rx6750 rtx3070 den daha iyi bir performans sağlar mı ?
Hocam evet dediğiniz doğru ama Nvidiada 3060 ti alabirken amdde 6750 xt alabiliyoruz aynı fiyata ve güç olarak 6750 xt daha güçlü dlss zaten 3000 serisi kartlara güncelleme getirmiyor AMD fsr olarak 3000 serisi kartları geçti20k bütcede amd önermem drivers sorunları olsun onu gectim , teknoloji ve render acısından falan amd her zaman iyi sahsen bütcem 12k üstüyse her zaman invidia tercih ederim
size kalmıs. sadece en iyi seceneği sundum simdiden hayırlı olsunHocam evet dediğiniz doğru ama Nvidiada 3060 ti alabirken amdde 6750 xt alabiliyoruz aynı fiyata ve güç olarak 6750 xt daha güçlü dlss zaten 3000 serisi kartlara güncelleme getirmiyor AMD fsr olarak 3000 serisi kartları geçti