20K Sistem Tavsiyesi (Temmuz 2023)

CoderCivciv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,

17 ile 20 bin arası bütçem var mevcut bilgisayar kasam çok yetersiz o yüzden yenisini almak istedim taksitli bir şekilde
ama nasıl bir sistem toplasam karar veremedim.

Şimdi ben bu kasa ile ne yapacağım , oyun geliştirmekle uğraşıyorum Unity Unreal engin 4 oyun motorları ile ek olarak gta 5 bannerlord Age of empires 4 gibi oyunlarda girmek için bana lazım ve ek olarak içerik üretmek içinde

Game Garaj dan önerirseniz çok güzel olur ama orası güvenilirmi çok kafama karışıyor yani çok ucuz gibi neden ucuz çözümleyemedim bakındım bir cevapta bulamadm

Ve birde böyle bir kasa var Game garajda bunuda alma fikri var aklımda ama satıcı firmaya güvenemiyorum ama bundan başka makul firmada yok

Fiyatı ise : 21,024TL

İŞLEMCİAMD
İŞLEMCİ SERİRyzen 5
İŞLEMCİ MODELİRyzen 5 5600
ANAKARTB450
EKRAN KARTINVIDIA
EKRAN KARTI SERİNVIDIA RTX4000 Serisi
EKRAN KARTI MODELNVIDIA RTX4060
BELLEK16GB (2X8) 3200MHz CL16
DEPOLAMA512GB M.2 SSD
GÜÇ KAYNAĞI600W 80+ White

Moderatörün son düzenlenenleri:

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Merhaba 17 ile 20 bin arası bütçem var mevcut bilgisayar kasam çok yetersiz o yüzden yenisini almak istedim taksitli bir şekilde
ama nasıl bir sistem toplasam karar veremedim.

Şimdi ben bu kasa ile ne yapacağım , oyun geliştirmekle uğraşıyorum Unity Unreal engin 4 oyun motorları ile ek olarak gta 5 bannerlord Age of empires 4 gibi oyunlarda girmek için bana lazım ve ek olarak içerik üretmek içinde

Game Garaj dan önerirseniz çok güzel olur ama orası güvenilirmi çok kafama karışıyor yani çok ucuz gibi neden ucuz çözümleyemedim bakındım bir cevapta bulamadm

Ve birde böyle bir kasa var Game garajda bunuda alma fikri var aklımda ama satıcı firmaya güvenemiyorum ama bundan başka makul firmada yok

Fiyatı ise : 21,024TL

İŞLEMCİAMD
İŞLEMCİ SERİRyzen 5
İŞLEMCİ MODELİRyzen 5 5600
ANAKARTB450
EKRAN KARTINVIDIA
EKRAN KARTI SERİNVIDIA RTX4000 Serisi
EKRAN KARTI MODELNVIDIA RTX4060
BELLEK16GB (2X8) 3200MHz CL16
DEPOLAMA512GB M.2 SSD
GÜÇ KAYNAĞI600W 80+ White
Al Bunu Kanka Kaçırma Kasayı Vento Yap SSD yi de Seçili Olandan Bi Sonraki AGI yi Seç

KS

CoderCivciv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri