21:9 Vs 16:9

Enzm_7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Genel olarak ETS2, Asetto Corsa, Minecraft, Hikayeli oyunlar oynayacağım. Arasırada ki 2 haftada 1 filan valorant oynarım. Sizce 3440x1440 mı almalıyım 2440x1440 mı? Ekran kartı belli değil

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
FPS oyunlarını genel olarak seven biri değilim. Araba oyunlarında geniş açı daha iyi olmaz mı? Direksiyon setiyle filan oynamayı düşünüyorum
Evet daha iyi olabilir ama sadece oyun oynamayacağını düşünerek ve ileride FPS ve ya farklı oyunlar oynama ihtimalini düşünerek 2K almanı öneriyorum. Şimdi pek sevmiyor olabilirsin fakat ileride sevdiğin oynamak istediğin oyunlar olabilir.

KS

Enzm_7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Evet daha iyi olabilir ama sadece oyun oynamayacağını düşünerek ve ileride FPS ve ya farklı oyunlar oynama ihtimalini düşünerek 2K almanı öneriyorum. Şimdi pek sevmiyor olabilirsin fakat ileride sevdiğin oynamak istediğin oyunlar olabilir.
Peki hocam 2 tane 2K monitör nasıl olur çünkü geniş ekran olması benim için daha rahat olacak

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260

Ozaman butarz monitörlere bakabilirsin illa geniş olsun diyosan örnek olarak verdim bunu farklı model ve özelliklerde de arastirabilirsin ultra wide monitör olarak

KS

Enzm_7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri