arkadaşlar 23 22 k limitim var sadece kasa konusunda yardımcı olabilir misiniz çok kararsız kaldım işlemci amd ekran kartı rtx tercihim
üstünde oynamam gereken bir şey var mı acaba şunu yaparsan daha sağlam olur dediğiniz![]()
ULTIMA-3070Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bütçe varsa B550M K anakart seçilebilir.üstünde oynamam gereken bir şey var mı acaba şunu yaparsan daha sağlam olur dediğiniz
Anakartı b550m-k seçüstünde oynamam gereken bir şey var mı acaba şunu yaparsan daha sağlam olur dediğiniz
Syqex in dediği gibi anakarti yükseltmeniz yeterli. Ve depolama az gelirse arttırabilirsiniz.üstünde oynamam gereken bir şey var mı acaba şunu yaparsan daha sağlam olur dediğiniz
https://www.gaming.gen.tr/urun/2049...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ nvidiaya karşı aşırı bir ilgin yoksa bu bütçede bunu almalısın bunun dengi 3080arkadaşlar 23 22 k limitim var sadece kasa konusunda yardımcı olabilir misiniz çok kararsız kaldım işlemci amd ekran kartı rtx tercihim
ekran kartı amd sevmiyorum hocamhttps://www.gaming.gen.tr/urun/2049...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ nvidiaya karşı aşırı bir ilgin yoksa bu bütçede bunu almalısın bunun dengi 3080
Bence de bu kadar para verip AMD kart almaekran kartı amd sevmiyorum hocam
bu sistemi ilerde yükseltmek istesem anakart yeter li mi ram vs eklemek istediğimde hiç anlamıyorumBence de bu kadar para verip AMD kart alma
B550M-K seçersen Ram yükseltmede ileride sıkıntı olmaz 4 ram slotu varbu sistemi ilerde yükseltmek istesem anakart yeter li mi ram vs eklemek istediğimde hiç anlamıyorum
Asus 2.5k fiyat arttıran anakarttan mı bahsediyorsunuz çiünkü bulamadımBütçe varsa B550M K anakart seçilebilir.
hayır hocam 849tl artırarak olanAsus 2.5k fiyat arttıran anakarttan mı bahsediyorsunuz çiünkü bulamadım
2. SeçenekAsus 2.5k fiyat arttıran anakarttan mı bahsediyorsunuz çiünkü bulamadım
3 tane anakart görünüyor 849 tl arttıranilceğim yokhayır hocam 849tl artırarak olan
2. seçenek wifi ile bi kart 2.4 arttırıyor2. Seçenek
Stok kalmamış3 tane anakart görünüyor 849 tl arttıranilceğim yok
2. seçenek wifi ile bi kart 2.4 arttırıyor
bende gözüküyor hocamStok kalmamış
Bütçe çıkarsa bu alınabilir.
![]()
ALPER RENDE-AR1 / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ELRAENN-GG oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Sepete eklenince stok kalmadı diyorbende gözüküyor hocam
bunu alsam üstünde oynamam gereken bir şey var mıdır ve ne kadar götürür beni buna uygun 2k monitör almam gerekiyor galibaStok kalmamış
Bütçe çıkarsa bu alınabilir.
![]()
ALPER RENDE-AR1 / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ELRAENN-GG oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
1080p monitörde olur. 1080p de en az 5-6 yıl rahat götürür. SSD 1TB yapılabilirbunu alsam üstünde oynamam gereken bir şey var mıdır ve ne kadar götürür beni buna uygun 2k monitör almam gerekiyor galiba