- Konu Sahibi
bu darboğaz vs durumları ne oluyor acaba1080p monitörde olur. 1080p de en az 5-6 yıl rahat götürür. SSD 1TB yapılabilir
bu darboğaz vs durumları ne oluyor acaba1080p monitörde olur. 1080p de en az 5-6 yıl rahat götürür. SSD 1TB yapılabilir
Darboğaz iki türlüde oluyor.bu darboğaz vs durumları ne oluyor acaba
bu sistemde öyle bir şey yaşanmıyor demi hocamDarboğaz iki türlüde oluyor.
İşlemci ekran kartını besleyemiyor ya da İşlemci karta göre çok güçlü kalıyor. Performansı azaltan 1. si
Az biraz olur ama hissetmezsin. Yeni çıkacak oyunlarda çok çok az olur.bu sistemde öyle bir şey yaşanmıyor demi hocam
dedikleri gibi anakartı b550 yapmanız yeterlidir , sizi tahminim 5 6 yıldan fazla götürür , sonradan belki islemci icin kule tipi sogutucu alabilirsin , suanda ryzen 5600 icin sogutucu gerekmez belki sonradnabunu alsam üstünde oynamam gereken bir şey var mıdır ve ne kadar götürür beni buna uygun 2k monitör almam gerekiyor galiba
hocam sistemi bide ram 3600hmz yaptınız mı tadından yenmezbu sistemde öyle bir şey yaşanmıyor demi hocam
sıvı sogutucu alıcagım zaman 1fanlı mı almalıyım 2 fanlı mı sizde hangisi eğer maddiyatın çıkarsa direk sıvı sogutma ile alabilirimdedikleri gibi anakartı b550 yapmanız yeterlidir , sizi tahminim 5 6 yıldan fazla götürür , sonradan belki islemci icin kule tipi sogutucu alabilirsin , suanda ryzen 5600 icin sogutucu gerekmez belki sonradna
hocam sistemi bide ram 3600hmz yaptınız mı tadından yenmez
![]()
2 fanlı 1 fanlı sıvı soğutmalar işe yaramazsıvı sogutucu alıcagım zaman 1fanlı mı almalıyım 2 fanlı mı sizde hangisi eğer maddiyatın çıkarsa direk sıvı sogutma ile alabilirim
sıvı sogutucu yerine kule tipi almanızı tercih ederim 5600 icin yeterli olursıvı sogutucu alıcagım zaman 1fanlı mı almalıyım 2 fanlı mı sizde hangisi eğer maddiyatın çıkarsa direk sıvı sogutma ile alabilirim
hocam son kez bir şey sorucam 650w a şuan sıvı sogutma eklersem 650w yeterli mi2 fanlı 1 fanlı sıvı soğutmalar işe yaramaz
Hangi sistemi alıyorsunuz ?hocam son kez bir şey sorucam 650w a şuan sıvı sogutma eklersem 650w yeterli mi
mantis 3070 anakartını yükselttim dediğiniz gibi rami 3600 yaptımHangi sistemi alıyorsunuz ?
650w ın yetmeyebilir ama önermem bence hakkı en az 750wmantis 3070 anakartını yükselttim dediğiniz gibi rami 3600 yaptım
Yeter de sıvı soğutmaya gerek yokhocam son kez bir şey sorucam 650w a şuan sıvı sogutma eklersem 650w yeterli mi
sıvı sogutma şimdi değil hocam daha sonrası için belki alabilirim işlemcinin içinden sogutma çıkıyor mu ayrı olarak sogutucu almam lazım mıYeter de sıvı soğutmaya gerek yok
Çıkıyor ama yetersiz kalabilir belli bir süre sonrasıvı sogutma şimdi değil hocam daha sonrası için belki alabilirim işlemcinin içinden sogutma çıkıyor mu ayrı olarak sogutucu almam lazım mı
ben şimdi o zaman 750w alırım bi süre kullanırım zaten yaza kadar fazla oynamayı düşünmüyorum yazın da para biriktirip sıvı sogutmaya döndürürm kafam rahat eder sizce nasıl olurÇıkıyor ama yetersiz kalabilir belli bir süre sonra
İyi olurben şimdi o zaman 750w alırım bi süre kullanırım zaten yaza kadar fazla oynamayı düşünmüyorum yazın da para biriktirip sıvı sogutmaya döndürürm kafam rahat eder sizce nasıl olur
teşekkütler hocam almadan önce yeniden bu forumu canlandırırım son halini özet halinde yazarkm al dediğiniz an sipariş geçerimİyi olur
Rica ederim şimdiden hayırlı olsun.teşekkütler hocam almadan önce yeniden bu forumu canlandırırım son halini özet halinde yazarkm al dediğiniz an sipariş geçerim