Malesef kasa olarka değil parca olarak soruyorumbütçe çıkarsa ki kesinlikle zorla bunu al
![]()
ASUS TUF Gaming VG247Q1A 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Gaming Monitör
23,8 inç Full HD (1920×1080), 165 Hz (144 Hz’in üzerinde), Extreme Low Motion Blur™, FreeSync™, 1 ms (MPRT), Shadow Boostwww.gaming.gen.tr
toplama mı? anlamadımMalesef kasa olarka değil parca olarak soruyorum
Hayır yani parca parca almam lazım şuan hepsini karşılayamam 1 2 aya ancak alabilirim şuan sadece ekran kartı ve işlemci alıcak paraya sahibim siz onerin ona göre biriktirip alırımtoplama mı? anlamadım
Hepsini aynı anda alsanız paranızı biriktirseniz daha mantıklı olur. Parça parça almak hazır sisteme göre düşük bütçe için hep dezavantaj.Hayır yani parca parca almam lazım şuan hepsini karşılayamam 1 2 aya ancak alabilirim şuan sadece ekran kartı ve işlemci alıcak paraya sahibim siz onerin ona göre biriktirip alırım
o zaman konu başlığını gerçek bütçeni, ekran kartı ve işlemci önerisi diye yazsaydın şuanki bütçen ne bilmiyorum ona göre ekran kartı işlemci öneririmHayır yani parca parca almam lazım şuan hepsini karşılayamam 1 2 aya ancak alabilirim şuan sadece ekran kartı ve işlemci alıcak paraya sahibim siz onerin ona göre biriktirip alırım
Hocam RX 6700XT den vazgeçirdiniz beni üzerine 5k daha koyup 3070Tİ aldım arkadaşın attığı kasayı sizde onu alın22k mümkünse wi-fi anakartı güzel pc +monitör öneri bekliyorum
çok iyi yapmışsınız denk performansları var ama hatalar vs yüzünden amd tercih edilmezHocam RX 6700XT den vazgeçirdiniz beni üzerine 5k daha koyup 3070Tİ aldım arkadaşın attığı kasayı sizde onu alın![]()
Sağolasın hocam daha iyileri sizin olsun inşallahçok iyi yapmışsınız denk performansları var ama hatalar vs yüzünden amd tercih edilmez
bir kere daha konu acmıstınız önerim hala onda anakartı yükseltip wifi olarak alırsınız ama tavsiye etmem gidip 100₺ wi-fi adaptörü alabilirsiniz , suanda 20k kasaya verecek paranız varsa Tron pch öneririm Kacmaz22k mümkünse wi-fi anakartı güzel pc +monitör öneri bekliyorum
Hocam bu arada ben anakarti ve ssdyi videodaki gibi yükselttim taksitle aldığım için (3) 21.5 k oldu fiyat yinede uygun sanırsam doğru mudur ?bir kere daha konu acmıstınız önerim hala onda anakartı yükseltip wifi olarak alırsınız ama tavsiye etmem gidip 100₺ wi-fi adaptörü alabilirsiniz , suanda 20k kasaya verecek paranız varsa Tron pch öneririm Kacmaz
tabi uygun hocam 3070 suanda 24k arası satılıyorHocam bu arada ben anakarti ve ssdyi videodaki gibi yükselttim taksitle aldığım için (3) 21.5 k oldu fiyat yinede uygun sanırsam doğru mudur ?
Çok sağoluntabi uygun hocam 3070 suanda 24k arası satılıyor
internet kesintilerin oluyorsa mantıksız değil diğer türlü gereksiz paraYani tek öneriniz şuan o mu ve wi-fi kart almak çok mu mantıksız
Kaçırma derim bende o sistemiYani tek öneriniz şuan o mu ve wi-fi kart almak çok mu mantıksız
link bozuk ama herhalde 1650 var böyle boşuna gider paran mantıksızhttps://pckolik.com/pbwp-customization?p=eos-oyun-bilgisayar-geforce-gtx-1650
Sizce böyle mantıksız mı sonradan anakart ve ekran kartını upg edicem