Hocam inan bana üst model ikinci el alacağına sıfır orta segment al daha iyi. Ben dün 3070li sistemi sipariş verdim 20k ya sonra biraz düşününce yanlış yaptığımı anlayıp iptal ettim. Çünkü 3060 da alsam 3070 de alsam oynadığım oyunlar belli, zamanım kısıtlı.
Burdan konuşmak, yazmak kolay oluyor ama o para hesaptan çıktığı anda insan büyük bir boşluğa düşüyor. Değer mi 22 kya diye düşünüyor insan. Evinin bir köşesinde duran bir metal yığını. Günde en fazla 3-4 saat oyun keyfi yapmanı sağlamaktan ve biraz vakit harcamaktan başka bir işe yaramayacak. Çok zengin değilsen, ki zengin adamın bence burda sistem kovalaması saçma olur, yoktur. 22 bin TL verip kullanılmış birşey almak mantıksız geliyor bana. Sıfır haır sistem ve sıfır ekipmanlar alıp masana dizdiğinde hem kendin seçip aldığın için, hemde hepsi tertemiz sıfır durduğu için en azından değdi diyorsun. Bilmiyorum bu benim düşüncem herkes katılmayabilir. Belki şu son bir kaç ayda evimde al sat yaptığım için sürekli sıfır kasa ve bileşenleri gördüğümden dolayı böyle düşünüyorumdur.
Ancak sıfır takıntın yoksa ve ikinci el beni idare eder dersen. Sahibindende 3060ti, 14.799 yazan ilan var. Adam tüm parçaları sıfır sadece ekran kartı yurtdışı Amazon demiş. Sen bilirsin.