22K Sistem önerisi (11 Eylül 2022)

dellroy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba arkadaşlar
World of Tanks , HRZN 4 , ETS 2 sadece bu oyunları 1080p ultra ayarlarda ısınma problemi olmadan sorunsuzca oynayabileceğim bir sistem öneriniz olurmu acaba
PC işlerinden hiç anlamayan biri olarak son 10 gündür deli gibi araştırma yapıyorum yemin ederim rüyamda bile ekran kartı , işlemci görmeye başladım kafam iyice karıştı beynim yandı diyebilirim. İntel invidia ikilisi tercih ediyorum. Bütçem 20-22 bin
Yardım ederseniz çok memnun olurum

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
KS

dellroy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bu sistemi ekran kartını RTX 3070 ti yapıp alabilirsin dostum. Fakat şuan güç kaynağı stoğu yok yakında gelir geldiği zaman alırsın.

PSU tükendiğinden sebep satıştan kalkmış :(

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hazır Sistem önerileri;

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Hazır Sistem önerileri;
Bu şekilde öneri yapmak ne kadar doğru ? Bence çok doğru değil. Çünkü konuda hem intel Nvidia denmiş hemde bu fiyatlar iyi değil.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Birden fazla öneri yerine 1-2 tane öneri yapmak daha mantıklı.
Bence net 1 öneri daha mantıklı çünkü konu açan insanların çoğu zaten bu sistemlere bakarak buraya konu açıyor. Daha iyisi varsa diye buradaki fikirleri merak ediyorlar. 2 veya daha fazlası aslında öneri yapanında arada kaldığını gösterir. İki farklı seçenek olabilir. Bir taraf AMD olur diğer taraf Nvidia olur. Bunu seçmekte konu sahibinin kararı. Konu sahibi zaten tercihini net belirtmiş.

KS

dellroy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
peki bu paylaştığınız sistemlerde özelleştirme yapmam gerekirmi konuda ifade ettiğim gibi sadece 3 oyun oynayacağım G29 direksiyon seti alarak

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
peki bu paylaştığınız sistemlerde özelleştirme yapmam gerekirmi konuda ifade ettiğim gibi sadece 3 oyun oynayacağım G29 direksiyon seti alarak
Benim attığım sistemin Güç kaynağı stoğu gelirse anakartı B660m yapmak yeterli sadece. Onuda şimdi öğrenmeye çalışacağım güç kaynağı gelecek mi ? diye.

KS

dellroy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Az öce kontrol ettim ürün satışa açık tavsiyeniz üzerine sadece anakartı 660m olarak değiştireceğim
allah razı olsun çok teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri