23.04.2022 ? Sistem Mi Gelecek ?

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
@OceanLaB Hocam iyi günler. Çok uzak olmayan bir dönemde 6700xt sistem çıkarmıştınız. Ben çok beğenmiştim. O zaman fiyatlar düşüşte değildi. Ve çıkardığınız sistem gerçekten f/p orta-üst segmentti.

Bu kalibrede sistem bekliyorum. Umarım bundan sonra böyle bir niyetiniz olur. Ayrıca ben hala bir marka indirimi bekliyorum. GamingGen’deki Logitech gibi. Tekrar Logitech olabilir fakat ben asus yada msi olması taraftarıyım bu markaların dış donanım yanında iç donanımda attığı için. Sadece aklınızda olması yeterli benim için :)

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
@OceanLaB Hocam iyi günler. Çok uzak olmayan bir dönemde 6700xt sistem çıkarmıştınız. Ben çok beğenmiştim. O zaman fiyatlar düşüşte değildi. Ve çıkardığınız sistem gerçekten f/p orta-üst segmentti.

Bu kalibrede sistem bekliyorum. Umarım bundan sonra böyle bir niyetiniz olur. Ayrıca ben hala bir marka indirimi bekliyorum. GamingGen’deki Logitech gibi. Tekrar Logitech olabilir fakat ben asus yada msi olması taraftarıyım bu markaların dış donanım yanında iç donanımda attığı için. Sadece aklınızda olması yeterli benim için :)

Selamlar hocam,

Teşekkür ederim. Bir sonraki sistem planı henüz belli değil ama artık üstlere doğru çıkacağız. Çünkü Medal X3 GTX 1650 olmuştu. Şimdi Cumartesi yayınlanacak sistem Medal X3'ün daha iyisi. Peşine gelecek sistemin de ona göre daha yukarıda olması gerekli.

Ekipman tarafında da foruma özel gelecek. Şu sıralar forum değişikliği, video yoğunluğu ve ramazan derken birazcık aksadı :)

Berknant Vatansever

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar hocam,

Teşekkür ederim. Bir sonraki sistem planı henüz belli değil ama artık üstlere doğru çıkacağız. Çünkü Medal X3 GTX 1650 olmuştu. Şimdi Cumartesi yayınlanacak sistem Medal X3'ün daha iyisi. Peşine gelecek sistemin de ona göre daha yukarıda olması gerekli.

Ekipman tarafında da foruma özel gelecek. Şu sıralar forum değişikliği, video yoğunluğu ve ramazan derken birazcık aksadı :)
@OceanLaB Hocam acaba sistem parçaları yarın net bir şekilde açıklanır mı

drmyg

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ekran kartlarının indirime girmesi Türkiyedeki enflasyonla birbirini dengeliyor olan yine bize oluyor

KS

Aozy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
77
Ekran kartlarının indirime girmesi Türkiyedeki enflasyonla birbirini dengeliyor olan yine bize oluyor
Fiyatlar ayri bi konuda ,gunlerdir burda baslik acip parcalarin aciklanacagini soyleyip ve akabinde de bir Allahin kulunun bize cevap vermemesi biz forum uyelerini cidden uzmektedir. En azindan belli olmasa bile birileri bize bisi diyebilir ne icin variz o zaman biz burda ?
Dedigine gelecek olursak hocam eskiden stoklar skntili ve kart fiyatlari yuksekken hazir sistemler daha uyguna veriliyordu fakat su son iki uc haftadir stok bollugu ve kartlarda olusun dusus hazir sistemlere buyuk yansimadi insallah bunu Taner hoca kirar ver istikrari saglar.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Arkadaşlar parçaların tam listesini yayınlamayacağım. Sonra sağda solda copy + paste paylaşılıyor gerek yok. Yine Smokin sistemi. Fiyat/Performans. GTX serisi ve orta segmentin bir tık altı olacak. Toplam stok adedi 290.

Aksy41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Arkadaşlar parçaların tam listesini yayınlamayacağım. Sonra sağda solda copy + paste paylaşılıyor gerek yok. Yine Smokin sistemi. Fiyat/Performans. GTX serisi ve orta segmentin bir tık altı olacak. Toplam stok adedi 290.
Fiyata dair bir açıklama yapaydın bari başkan şu aralıkta olucak gibisinden ona göre bütçe ayarlardık

Berknant Vatansever

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

ynsemrs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sistem yarınmı satışa çıkarılacak hocam ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri