çok az bir darboğaz olur ama öyle size sıkıntı yaratmazİşlemci darboğaz yaşar mıyım 3070 ti da
çok az bir darboğaz olur ama öyle size sıkıntı yaratmazİşlemci darboğaz yaşar mıyım 3070 ti da
1 sene sonra işlemci ve sıvı soğutma ekleyebilirim sisteme ama 1-1.5 sene yani 3070 ti daha mantikli di mi extra fanda alırım 3060 hiç bir şekilde önermiyorsunuz yani vram olsa bile 1-1.5 sene sonra yükseltme yapabilsem bile yani diycem de 24.2k ya sıvı sogutmali sistem yapabiliyoruz artı işlemci de tam oluyor seneye bişi eklemem ama 3070 ti alırsam eklemek zorunda olcam ve eklmekten gurur duyabilirim belki 1440p de vram sorunu yaşamam di mi eminizçok az bir darboğaz olur ama öyle size sıkıntı yaratmaz
Pckolik güvenilir mi birde meselasi parçada bir sorun var ilgilenir mi veya taksitten yana bir sıkıntı vesayre yaşamam di miçok az bir darboğaz olur ama öyle size sıkıntı yaratmaz
şu anda yaşamazsınız yaşarsanızda 2k high ayarlara alırsınız dlss açarsınız kısaca sıkıntı olmaz yani1 sene sonra işlemci ve sıvı soğutma ekleyebilirim sisteme ama 1-1.5 sene yani 3070 ti daha mantikli di mi extra fanda alırım 3060 hiç bir şekilde önermiyorsunuz yani vram olsa bile 1-1.5 sene sonra yükseltme yapabilsem bile yani diycem de 24.2k ya sıvı sogutmali sistem yapabiliyoruz artı işlemci de tam oluyor seneye bişi eklemem ama 3070 ti alırsam eklemek zorunda olcam ve eklmekten gurur duyabilirim belki 1440p de vram sorunu yaşamam di mi eminiz
Şu an en mantiklisi bu yani bütçe için ssd falan yukseltirim şimdi 24.2k ya kadarşu anda yaşamazsınız yaşarsanızda 2k high ayarlara alırsınız dlss açarsınız kısaca sıkıntı olmaz yani
evet hocam hayırlı olsunŞu an en mantiklisi bu yani bütçe için ssd falan yukseltirim şimdi 24.2k ya kadar
Pckolikten yana sorun yaşar mıyımevet hocam hayırlı olsun
Hayır gayet güvenilir bir sitedirPckolikten yana sorun yaşar mıyım
Tamamdır teşekkür ederim hocam ssdyi 2 tane 500gb lik mld yaptım 23.820 oldu şuan bütçeyi çok azıcık aştık ama sorun olmaz 1 haftaya hemen alicam sistemiHayır gayet güvenilir bir sitedir
4060ti al performanstan kaybetmek olmaz zamanla işlemci artirirsin pc güçlenirTamamdır teşekkür ederim hocam ssdyi 2 tane 500gb lik mld yaptım 23.820 oldu şuan bütçeyi çok azıcık aştık ama sorun olmaz 1 haftaya hemen alicam sistemi
hocam 3070 ti daha güçlü değilmi 4060 ti dan4060ti al performanstan kaybetmek olmaz zamanla işlemci artirirsin pc güçlenir
Değilhocam 3070 ti daha güçlü değilmi 4060 ti dan
saf güçte 3070 ti daha iyi.
Değilsaf güçte 3070 ti daha iyi.
Yanlış yönlendirme yapmayalim lütfensaf güçte 3070 ti daha iyi.
dostum kendi attığın videoda bile 3070 ti daha güçlü gösteriyor işteDeğil
Yanlış yönlendirme yapmayalim lütfen
Çok pahalı sistem![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam bunu saf güç olarak bakamazsın amd hepsini alır o zaman önemli olan teknolojileri gtx 1080ti de saf güçte rtxn3060 i geçiyor ama iş dlss ye geldi mi....dostum kendi attığın videoda bile 3070 ti daha güçlü gösteriyor işte
Çok pahalı sistem
tamam fsr 3 de yazılımsal olduğu için 3000 serisine gelecek diye biliyorum ve dediğim gibi fsr 3 de dlls 3 kadar iyi olmaz ama fsr 3 açıldımı 3070 ti 4060 ti yı gine geçerHocam bunu saf güç olarak bakamazsın amd hepsini alır o zaman önemli olan teknolojileri gtx 1080ti de saf güçte rtxn3060 i geçiyor ama iş dlss ye geldi mi....
Fsr3 ? Nvidia kartlarda?tamam fsr 3 de yazılımsal olduğu için 3000 serisine gelecek diye biliyorum ve dediğim gibi fsr 3 de dlls 3 kadar iyi olmaz ama fsr 3 açıldımı 3070 ti 4060 ti yı gine geçer
Evet fsr yazılımsal olduğu için çok büyük ihtimal gelecek fsr 2 de olduğu gibiFsr3 ? Nvidia kartlarda?
Fsr 2 nvidia kartlar için değilEvet fsr yazılımsal olduğu için çok büyük ihtimal gelecek fsr 2 de olduğu gibi