23k bütçe herşey dahil

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Yapılır hocam ama 5 sene upg yapmasam neolur ama 2 3 senede mesela gerektiği gibi upg şansı var hocam
Upg olarak neyi upg olarak öneriyorsunuz hocam ileriki zamanlarda
Upgrade yaparsa 12400F önü daha açık ama H610M anakart olduğu için daha üst işlemci takmak isterse anakart değiştirmeside gerekecek. Ram değişmesine gerek kalmayacak.

AMD sistemde upgrade yapmak isterse 5600 den sonra 5900x falan almak saçma zaten direk AM5 sokete geçilir. AM5 sokete geçerse hem anakart hemde ram değiştirmek zorunda.

Her türlü upgrade yapımında anakart ve işlemci değişiyor. Böyle düşününce AMD daha mantıklı gibi. Kaliteli bileşenler olduğu için.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Aynen Ultima daha iyi ya her türlü. Kasalar arasındaki fark zaten devasa. Birinde Gaming OC birinde ROG var. TUF psu ordaki FSP den daha iyi. Sesli düşünmüş gibi oluyorum biraz ama bence Ultima mantıklı.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Aynen Ultima daha iyi ya her türlü. Kasalar arasındaki fark zaten devasa. Birinde Gaming OC birinde ROG var. TUF psu ordaki FSP den daha iyi. Sesli düşünmüş gibi oluyorum biraz ama bence Ultima mantıklı.
Hocam hiç özelleştirme yok dimi ultima + acer monitörü alıyorum darboğaz vs olur mu

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hangi sistemi aldınız hocam?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri