Arkadaşlar bu bütçe arasında bir bilgisayar alacağım oyun için. Daha önceden buraya tekrardan öneri için yazmıştım fakat almak mümkün olmadı. Hikayeli oyunları da, rekabetçi oyunları da rahatça oynayabileceğim bir sistem istiyorum. Rekabetçi oyunlarda takılma, donma ve düşük FPS almayacağım (yüksek FPS'den kastımı anladınız, artık rekabetçi oyunları rahat oynamak için sabit 300 - 400 FPS rekabetçi oyunlar için şart gibi bir şey), hikayeli oyunlar da ultra ayarlarda yine takılma vesaire olmadan yüksek FPS de ( hikayeli de yüksek FPS dediğim 300 - 400 FPS değil ) oynayabileceğim bir sistem almak.
Bunları böyle yazınca sanki bu bütçeye fazla bir şey istiyormuşum gibi geldi fakat önceden biz burada R5 5600X + RX 6750 XT'li bir sistem toplamıştık ve bu sistem dediklerimi karşılıyordu. Şimdi doları vesaire değiştiği için tekrar bir bilgisayar önerisi almaya, buraya geldim.
www.gaming.gen.tr
Şu sistemi gördüm ve sizlere bir göstereyim dedim fakat DUAL serisi kartları pek bilmiyorum, o yüzden dediğim şeyleri karşılıyor mu onu da bilmiyorum. Sizlere bir göstermek durumunda kaldım. Ayrıca bu bütçenin minimum sınırında, biraz daha üstü veya daha üstüne daha iyi bir sistem alınabilecekse lütfen paylaşın. Teşekkürler arkadaşlar.
Bunları böyle yazınca sanki bu bütçeye fazla bir şey istiyormuşum gibi geldi fakat önceden biz burada R5 5600X + RX 6750 XT'li bir sistem toplamıştık ve bu sistem dediklerimi karşılıyordu. Şimdi doları vesaire değiştiği için tekrar bir bilgisayar önerisi almaya, buraya geldim.
BLADE-5600X / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-5600X oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Şu sistemi gördüm ve sizlere bir göstereyim dedim fakat DUAL serisi kartları pek bilmiyorum, o yüzden dediğim şeyleri karşılıyor mu onu da bilmiyorum. Sizlere bir göstermek durumunda kaldım. Ayrıca bu bütçenin minimum sınırında, biraz daha üstü veya daha üstüne daha iyi bir sistem alınabilecekse lütfen paylaşın. Teşekkürler arkadaşlar.