24 Bin Tl Bütçeli Vatan'dan Pc Toplama?

Mustafa Bengi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Selamlar.

Uzun bir süredir sürekli araştırma içerisindeyim bakmadığım yer kalmadı.İnternet siteleri ,mediamarkt,vatan vs.Fakat hala karar veremedim.

Mediamarkt'da baktığım 3060'lı hazır pc 20 bin tl civarıydı fakat parçalarını tam hatırlamıyorum.Sonrasında vatana baktım ve pc toplama fiyatı çıkarttırdım fiyat 24.300 ekran dahil fiyatı.Ama hala karar veremedim sizin önerebileceğiniz yerler varmıdır veya vatandan pc alınırmı? Parçaları bu şekilde şimdiden hepinize teşekkürler.

IMG_20230127_203844.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Selamlar.Uzun bir süredir sürekli araştırma içerisindeyim bakmadığım yer kalmadı.İnternet siteleri ,mediamarkt,vatan vs.Fakat hala karar veremedim.Mediamarkt'da baktığım 3060'lı hazır pc 20 bin tl civarıydı fakat parçalarını tam hatırlamıyorum.Sonrasında vatana baktım ve pc toplama fiyatı çıkarttırdım fiyat 24.300 ekran dahil fiyatı.Ama hala karar veremedim sizin önerebileceğiniz yerler varmıdır veya vatandan pc alınırmı? Parçaları bu şekilde şimdiden hepinize teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 14424
Kesinlikle alınmaz

İkisi 23K tutuyor

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Hocam acilen orayı terk edin 24 bin tl rtx 3060 sistem alınmaz. Rtx 3070 ti sistemler satılıyor o fiyatlara örnek atayım;

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Kesinlikle alınmaz

İkisi 23K tutuyor
KLAVYE MOUSE MSI set yapılabilir.

Kulaklık da uygun bütçe bu alınabilir.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Vatandan pc alınmaz kat kat daha iyi bir sistem,monitör ve klavye olarak önerim

KS

Mustafa Bengi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Kesinlikle alınmaz

İkisi 23K tutuyor
Ayrıyetten 2.bir ssd takabilirmiyiz ekran kartını 3060 a düşürüp

örnek https://www.gaming.gen.tr/urun/1213...00f-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

KS

Mustafa Bengi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Selamlar.

Uzun bir süredir sürekli araştırma içerisindeyim bakmadığım yer kalmadı.İnternet siteleri ,mediamarkt,vatan vs.Fakat hala karar veremedim.

Mediamarkt'da baktığım 3060'lı hazır pc 20 bin tl civarıydı fakat parçalarını tam hatırlamıyorum.Sonrasında vatana baktım ve pc toplama fiyatı çıkarttırdım fiyat 24.300 ekran dahil fiyatı.Ama hala karar veremedim sizin önerebileceğiniz yerler varmıdır veya vatandan pc alınırmı? Parçaları bu şekilde şimdiden hepinize teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 14424
vatandan sistem alınmaz ! Fiyatları ucuk

grox_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Selamlar.

Ekli dosyayı görüntüle 14424
Kardeşim ben pc topladım memnunum hiç bilgisiyarci ya götürmedim sorun çıkmadı ama bana rampage kasa kitlemişlerdi rampage kasası çok ta iyi değil ama alıp almamak sana kalmış onun haricinde parçalar biraz pahalı oluyor interneten kendin alıp toplasan daha iyi ama yeterli bilgin yoksa vatan bilgisiyardan toplaya bilirsin herşeyni hazır verirler

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52

hayırlı olsun daha kaliteli ekipmanlarla daha iyi sistem

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
hocam rampage saılor mu kasanız banada bunu kitlemişlerdi