24 İnç Vs 27 İnç

yigitq2m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hayırlı akşamlar sistem siparişi verdim ve yıl sonu kampanyaları bitmeden monitör almam lazım benim aklımda 27” bir monitör var oyun oynuyorum rekabetçi oyunları pek oynamam hikaye oyunlarını daha çok oynarım herkes farklı bir yorum katıyor 24” 25” bana biraz küçük geliyor 27” büyük olur diye tedirginim nasıl bir boyutta almam gerekir yardımcı olursanız sevinirim

arc7900ti

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
201
Hayırlı akşamlar sistem siparişi verdim ve yıl sonu kampanyaları bitmeden monitör almam lazım benim aklımda 27” bir monitör var oyun oynuyorum rekabetçi oyunları pek oynamam hikaye oyunlarını daha çok oynarım herkes farklı bir yorum katıyor 24” 25” bana biraz küçük geliyor 27” büyük olur diye tedirginim nasıl bir boyutta almam gerekir yardımcı olursanız sevinirim
27 büyük gelmesinden öte
eğer sisteminizi 1080p oyunculuk üzerine oluşturdu iseniz 24'' daha uygun oluyor
hiç bir şekilde 27 olmaz değil ideali 24

ama sistemi 2k oyunculuk üzerine oluşturdu iseniz 27'' olabilir

KS

yigitq2m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
27 büyük gelmesinden öte
eğer sisteminizi 1080p oyunculuk üzerine oluşturdu iseniz 24'' daha uygun oluyor
hiç bir şekilde 27 olmaz değil ideali 24

ama sistemi 2k oyunculuk üzerine oluşturdu iseniz 27''
Ekran kartım 4060 herkes aynı şeyi diyor ama 24” gözüme küçük geliyor 27” daha idealmiş gibime geliyor bide bütçeme göre 180hz 27” 0.5ms (GtG) IPS panel monitör buldum kampanyada o yüzden kararsızım

arc7900ti

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
201
Ekran kartım 4060 herkes aynı şeyi diyor ama 24” gözüme küçük geliyor 27” daha idealmiş gibime geliyor bide bütçeme göre 180hz 27” 0.5ms (GtG) IPS panel monitör buldum kampanyada o yüzden kararsızım
hocam 1080p de 27'' de pikseller belirginleşmeye başlayabiliyor
bu durumdan kimisi farketsede rahatsız olmaz
ama kimisinin de canını sıkabiliyor

burda kararı siz vereceksiniz
bulduğunuz ürün nedir bu arada

KS

yigitq2m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hocam 1080p de 27'' de pikseller belirginleşmeye başlayabiliyor
bu durumdan kimisi farketsede rahatsız olmaz
ama kimisinin de canını sıkabiliyor

burda kararı siz vereceksiniz
bulduğunuz ürün nedir bu arada
Hocam bu monitörü almayı düşünüyorum şuan stok yok fakat eğer salıya kadar yenilenirse bunu almayı düşünüyorum yada alternatif olarak 2. Linkteki monitörü bu arada bildiğim kadarıyla bu monitörlerde pikselleşmeyi engelleyen teknoloji varmış ve monitöre çok yakın oturmuyorum NOT: (İlk monitör 7.400₺ den 4.400₺ ye düşüyor)

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri