24 Pin Yerine 23 Pin Var Sorun Olur Mu?

Kararsız111000

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Merhaba Dostlar,

Bu normal birşey mi yoksa hemen iletişime mi geçeyim?

(24 pin yerine 23 pin var)
IMG_20220730_212724.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
Hocam normal de olabilir ben yeni pc topluyorum devamlı videolara bakıyorum bir çoğunda 1 pin eksik oluyor

KS

Kararsız111000

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Şimdi ben gerçekten anlamadım bu pin eksikliği bilerekmi yapılmış yoksa fabrikasyon hatamı. Uğraştıracak bir şey isteyeceğim ama PC'nin şalteri kapatıp anakartın güç kablosunu çekip atabilecek varmı ama eğer PC tekrar açıldığında sizi uğraştıracak bir şey varsa ne biliyim attım kafadan bios sıfırlanması vb. gibi bir olay varsa yapmanıza hiç gerek yok burda kendi bilgisizliğim yüzünden sizleri uğraştırmak istemem

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
Şimdi ben gerçekten anlamadım bu pin eksikliği bilerekmi yapılmış yoksa fabrikasyon hatamı. Uğraştıracak bir şey isteyeceğim ama PC'nin şalteri kapatıp anakartın güç kablosunu çekip atabilecek varmı ama eğer PC tekrar açıldığında sizi uğraştıracak bir şey varsa ne biliyim attım kafadan bios sıfırlanması vb. gibi bir olay varsa yapmanıza hiç gerek yok burda kendi bilgisizliğim yüzünden sizleri uğraştırmak istemem
Şimdi gidip baktım bende de yok hatta o boş pin yerinde kablo da yok muhtemelen sizde de yoktur. Ben bilerek yapıldığını düşünüyorum şuan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri