DELL G2524H baktınız mıHayırlı akşamlar arkadaşlar,
Genellikle fps oyunları oynuyorum ve monitör alacağım. Öncelik ips panel 240hz ve üzeri fhd monitör.
Bütçe ortalama 6-8k arası önerilerinizi bekliyorum.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Genellikle fps oyunları oynuyorum ve monitör alacağım. Öncelik ips panel 240hz ve üzeri fhd monitör.
Bütçe ortalama 6-8k arası önerilerinizi bekliyorum.
Odyssey serisinde ışık sızması ve ghosting bolca görünüyor önermemDell monitör incelemesini izlemiştim fakat renklerinde problem olduğunu beyazları sarı olarak gösterdiğini söylüyorlar o yüzden biraz çekindim. Acaba bunu alsam beni mağdur edermi diye düşünüyorum daha önce inceleme fırsatınız veya deneyiminiz oldumu ?
![]()
Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.998,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2K daha çok hikayeli oyunlar da iş yapar görüntü kalitesi yüksek olur ama dedikleri gibi rekabetçi oyunlarda hz daha önemli. Dell öneririm.Peki bu durumda dell marka olanımı yoksa aoc marka olan monitörümü önerirsiniz ağırlıklı oynayacağım oyunlar cs2 valorant vs oluyor ayda yılda bir hikayeli oyunlar olabilir çok kararsız kaldım. Bu arada sistemim 2k görüntüyü kaldırıyor fakat fps oyunları oynadığım için daha yüksek hz fhd monitör almam gerektiğini söylediler sizce doğrumu