240Hz Fhd Monitör Öneri

furkang98

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,

Genellikle fps oyunları oynuyorum ve monitör alacağım. Öncelik ips panel 240hz ve üzeri fhd monitör.
Bütçe ortalama 6-8k arası önerilerinizi bekliyorum.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,

Genellikle fps oyunları oynuyorum ve monitör alacağım. Öncelik ips panel 240hz ve üzeri fhd monitör.
Bütçe ortalama 6-8k arası önerilerinizi bekliyorum.

KS

furkang98

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dell monitör incelemesini izlemiştim fakat renklerinde problem olduğunu beyazları sarı olarak gösterdiğini söylüyorlar o yüzden biraz çekindim. Acaba bunu alsam beni mağdur edermi diye düşünüyorum daha önce inceleme fırsatınız veya deneyiminiz oldumu ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Dell monitör incelemesini izlemiştim fakat renklerinde problem olduğunu beyazları sarı olarak gösterdiğini söylüyorlar o yüzden biraz çekindim. Acaba bunu alsam beni mağdur edermi diye düşünüyorum daha önce inceleme fırsatınız veya deneyiminiz oldumu ?

Odyssey serisinde ışık sızması ve ghosting bolca görünüyor önermem

KS

furkang98

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki bu durumda dell marka olanımı yoksa aoc marka olan monitörümü önerirsiniz ağırlıklı oynayacağım oyunlar cs2 valorant vs oluyor ayda yılda bir hikayeli oyunlar olabilir çok kararsız kaldım. Bu arada sistemim 2k görüntüyü kaldırıyor fakat fps oyunları oynadığım için daha yüksek hz fhd monitör almam gerektiğini söylediler sizce doğrumu

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Peki bu durumda dell marka olanımı yoksa aoc marka olan monitörümü önerirsiniz ağırlıklı oynayacağım oyunlar cs2 valorant vs oluyor ayda yılda bir hikayeli oyunlar olabilir çok kararsız kaldım. Bu arada sistemim 2k görüntüyü kaldırıyor fakat fps oyunları oynadığım için daha yüksek hz fhd monitör almam gerektiğini söylediler sizce doğrumu
2K daha çok hikayeli oyunlar da iş yapar görüntü kalitesi yüksek olur ama dedikleri gibi rekabetçi oyunlarda hz daha önemli. Dell öneririm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri