Odyssey G4,Aoc 24G2ZUArkadaşlar max 7.5k bütçem var 24" olursa daha iyi olur 1ms gtg pivot ips bişeu önerr misinizü
2070 - 5600 var
GÜNCEL | samsungta ghosting cok aoc 4-5 gün önce 5k idi bi anda 7ye fırladı deymez diye düşünüyorumOdyssey G4,Aoc 24G2ZU
Nasıl 5ti? Uzun zamandır takip ediyorum bu fiyatta. Dediğiniz 5k olanlar VA panel ve sıkıntılıGÜNCEL | samsungta ghosting cok aoc 4-5 gün önce 5k idi bi anda 7ye fırladı deymez diye düşünüyorum
sahibinden sıfır monitmr öneriside alabilirim
Arkadaşlar max 7.5k bütçem var 24" olursa daha iyi olur 1ms gtg pivot ips bişeu önerr misinizü
2070 - 5600 var
İşte bu alınamaz. İğrenç ghostingli, ışık sızmalı monitörAryond A27 V1.2 240 Hz 1Ms Curved Oyuncu Monitörü | Monster Notebook
Aryond A27 V1.2 Gaming Monitör ile FPS sınırlarına takılmadan, rakiplerinize karşı üstünlükler elde edin. 27" kavisli panel ve dahili hoparlör ile sınırsızca oynayın.www.monsternotebook.com.tr
fiyatına göre iyi ama bende yanlış atmışım zaten alıcaksa asus alsın en güzeli bendede asus varİşte bu alınamaz. İğrenç ghostingli, ışık sızmalı monitör
Ne alaka? Bu bütçede iyi 2 monitör var biri Samsung diğeri aoc.fiyatına göre iyi ama bende yanlış atmışım zaten alıcaksa asus alsın en güzeli bendede asus var
Yanlış bilgi olabilir mi uzun süredir 7 de aoc monitörGÜNCEL | samsungta ghosting cok aoc 4-5 gün önce 5k idi bi anda 7ye fırladı deymez diye düşünüyorum
sahibinden sıfır monitmr öneriside alabilirim
İtopyada satılan VA panel olan aoclerle karıştırmıştır.Yanlış bilgi olabilir mi uzun süredir 7 de aoc monitör
Viewsonic önermem. Odyssey G4 ve aoc 24G2ZU varken bakılmaz.Bu fiyat bandında Viewsonic XG2431'in rakibi yok bence. Gönül rahatlığıyla bu modele yönelebilirsin. Ghosting 0, ışık sızması yok. 24 inç IPS ekran ve 1 ms gtg. Tam aradığın monitör.
ghosting foto atar mıımız renkler canlı mıXG2431 bu iki modelden de kat kat iyi. Alırken Asus'un 280 Hzlik modeli aklıma takılmıştı ama iyi ViewSonic tercih etmişim. Gecikme süreleri ve ghosting performansı muazzam. İnternet kafede Odyssey G4'ü çok kullandım ve hiç beğenmedim bu arada.
XG2431'in Blur Busters 2.0 sertifikası çok önemli . Muadillerine baktığımda rekabetçi oyunlar konusunda bu sertifikayı neden kazandığını çok iyi anladım.
panel köt diye biliyorum | asus 280hz 24" alınır mı![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Kürşat hocam bari siz yapmayın. Sıkıntılı bir monitör, alınmaz.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Attığımı al.panel köt diye biliyorum | asus 280hz 24" alınır mı
Arkadaşlar max 7.5k bütçem var 24" olursa daha iyi olur 1ms gtg pivot ips bişeu önerr misinizü
2070 - 5600 var
Samsung panel var diye duydum i yüzden paylaştım Samsung değilse Ayn Uzak durun renk doygunluğu üzerKürşat hocam bari siz yapmayın. Sıkıntılı bir monitör, alınmaz.
Attığımı al.
Bir iki arkadaş almıştı kötü demediler zaten fiyatına göre muamele yapmak lazım tutup 6/7 binlik monitör de değilKürşat hocam bari siz yapmayın. Sıkıntılı bir monitör, alınmaz.
Attığımı al.