240Hz Monitörüm Var Ama Yenileme Hızı Max 144Hz Oluyor

sectusempra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Birkaç ay önce format attım büyük ihtimalle o zamandan sonra oldu eskiden 240hz yenileme hızı Nvidia denetim masasında gözüküyordu ama şimdi max 144hz var Kabloyu değiştirmedim
ve en son driverı kurdum fakat yine de bir sonuç alamadım (DDU kullanarak kaldırdıktan sonra driverı kurdum) bir ara lolde daha fazla görmek için bunu indirmiştim https://www.monitortests.com/forum/Thread-Custom-Resolution-Utility-CRU ve burda çözünürlüğü falan silebiliyorsun bu yüzden olabilir mi şuan 1920x1080 ama belki 2520x... falan gerekiyordur

KS

sectusempra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dp zaten ve 240hz yapabildiğim zamanda da bu kabloyu kullanıyordum

KS

sectusempra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet yeni güncelledim

1684929200348.png

burdan yükledim 531.79 versiyon

KS

sectusempra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Driverı güncellediğim yeri soruyorsanız nvidianın kendi sitesinden güncelledim

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
sağ tık görüntü ayarları alttan gelişmiş görüntü ayarları mavi yazılı ekran 1 re tıklayın yukarıdan monitörü seçin herz en yüksek kaç orada

Driverı güncellediğim yeri soruyorsanız nvidianın kendi sitesinden güncelledim
yok hz yükseltmeyi sordum hocam

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Hocam nedne böyle olduğuna şuanlık hiç bir fikrim kalmadı bi kabloyu değiştirmeyi deneseniz komşuda filan varsa deneyin ilk hdmi kablo takın sonra çıkarıp dp kabloyu takın sonuç değişecekmi

KS

sectusempra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ben de 2 gündür deniyorum son driverda sorun vardır diye önceki driverı da denedim yine olmadı artık format atıcam ama onun da etkisi olucağını sanmıyorum belki dediğim gibi burdan yaptığım bir hata yüzünden olmuştur https://www.monitortests.com/forum/Thread-Custom-Resolution-Utility-CRU

komşuda yoktur fakat alıp deneyeceğim artık yapacak bir şey yok
sağolun yinede

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Hocam ekran kartının diğer portlarınıda dener misiniz? Değişebiliyor bazı modellerde her porttan 240 hz üstü vermeyebilir.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
son çare gibi hocam kablodan olma ihtimali olabilir jav hocam dediğide olabilir onu deneyin

KS

sectusempra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şimdi dp nin uçlarının yerlerini değiştirdim monitördekini kasaya kasadakini monitöre taktım bilgisayar algıladı fakat ekran gelmedi büyük ihimalle kabloda sorun

tek dp portu var ekran kartında

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri