Alınır
güzel mause fiyatı da güzel şahsen alırdım. tavsiyem amazon.comdan al. 1 ay kullan temiz tutarsan koşulsuz ıade alıyorlar beğenmezsen iade edersin en azından rahatca.
Güzelmiş belki oradan alırım bilgi için teşekkürlergüzel mause fiyatı da güzel şahsen alırdım. tavsiyem amazon.comdan al. 1 ay kullan temiz tutarsan koşulsuz ıade alıyorlar beğenmezsen iade edersin en azından rahatca.
Corsair hiç sevmemAlınır
Bütçe varsa bu daha iyi
![]()
CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemwww.mediamarkt.com.tr
Corsair sevmem die bir şey yoktur hocam bu fiyatlara alınabilecek en iyi mousedir her ürünü kaliteli olmayabilir ama katar pro kalitelidir msi ekipman konusunda gerçekten berbatGüzelmiş belki oradan alırım bilgi için teşekkürler
Corsair hiç sevmem
Bence katar pro almayın çok şikayet var o mouseda alabiliyorsanız amazonda 370 e istediğiniz renk g102 alın logitechGüzelmiş belki oradan alırım bilgi için teşekkürler
Corsair hiç sevmem
Katar pro ile ilgili bana şikayet gösterir misiniz? Şaka gibi yaBence katar pro almayın çok şikayet var o mouseda alabiliyorsanız amazonda 370 e istediğiniz renk g102 alın logitech
Knk ya kullandığın mouse u bu kadar savunmana gerek yok ya rahat olKatar pro ile ilgili bana şikayet gösterir misiniz? Şaka gibi ya
Ben hyperx haste kullanıyorum hocam.Knk ya kullandığın mouse u bu kadar savunmana gerek yok ya rahat ol
Ben hyperx haste kullanıyorum hocam.
TechnopatKatar Pro mu yoksa G102 mi?
Bu iki fare arasında kaldım RGB benim için önemli değil bütçem 200 TL hangisi benim için daha iyi olur veya bütçemi aşmayacak şekilde daha iyi bir fare önerir misiniz...www.technopat.net
Ya tamam en bilgili sensin senin dediğin doğru kolay gelsinTechnopatekipman konusunda en iyi forumdur kendilerü
250 tl mi o mouse 340 bandında die biliyorum250 TL civarında çok seçenek kalmadı zaten, bütçe artmıyorsa alınır bence. Bütçeyi artırabiliyorsanız katar pro'ya vs yönlenmek daha mantıklı gibi.
Arkadaşın paylaştığı linke bakmadınız mı ?250 tl mi o mouse 340 bandında die biliyorum
Bakmadan konusuyo250 tl mi o mouse 340 bandında die biliyorum
Hocam derdiniz ne sizin? Ben burda en iyisini önermeye çalışıyorum banane msi almış rampage almış gram umrumda değil ben burda yardım etmeye çalışıyorum siz gelip yanlış bilgi veriyorsunuz?Bakmadan konusuyo
Pardon hocam unutmuşum indirimiArkadaşın paylaştığı linke bakmadınız mı ?
mauseden anlamam ama g102 var bende sağ tık sürekli çift tıklıyor deliriyoum. sol tıkda da bu aralar sıkıntı yaratmaya başladıBence katar pro almayın çok şikayet var o mouseda alabiliyorsanız amazonda 370 e istediğiniz renk g102 alın logitech