Bu sistemde işlemci Intel ama.Başta bu ücret verilecek ama ASUS geri ödeme kampanyası var sistemdeki bazı bileşenlerde. ASUS 'a ürünleri alınca aşağıdaki bağlantıdan başvurunuzu yapıyorsunuz hangi ürünlerde varsa ve ASUS size bir onay ve zaman çerçevesi sonrasında geri ödeme yapıyor. Sistemde ekran kartı için 1755 TL ve kasa için de 175 TL geri ödeme var. Yani toplamda 1.930 TL düşecek ve sistemin fiyatı geri ödemeyi alınca 17.669 TL oluyor. Arkadaşınıza uyarsa sistem çok iyi ve pek çok ihtiyacını sorunsuz karşılar.![]()
NOVA-6700XT / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS DUAL 6700XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Ben f/p olması açısından bu sistemi önerdim. Yani ille de amd olacaksa başka sistemlere gözatabilir.Bu sistemde işlemci Intel ama.
Ben f/p olması açısından bu sistemi önerdim. Yani ille de amd olacaksa başka sistemlere gözatabilir.
Arkadaşım AMD istiyor intel sevmiyor maalesef.Başta bu ücret verilecek ama ASUS geri ödeme kampanyası var sistemdeki bazı bileşenlerde. ASUS 'a ürünleri alınca aşağıdaki bağlantıdan başvurunuzu yapıyorsunuz hangi ürünlerde varsa ve ASUS size bir onay ve zaman çerçevesi sonrasında geri ödeme yapıyor. Sistemde ekran kartı için 1755 TL ve kasa için de 175 TL geri ödeme var. Yani toplamda 1.930 TL düşecek ve sistemin fiyatı geri ödemeyi alınca 17.669 TL oluyor. Arkadaşınıza uyarsa sistem çok iyi ve pek çok ihtiyacını sorunsuz karşılar.![]()
NOVA-6700XT / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS DUAL 6700XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Arkadaşım AMD istiyor intel sevmiyor maalesef.
Evet AMD takıntısı olmasa güzel ben olsam intel sevmesem bile bu sistemi alırım.Ben f/p olması açısından bu sistemi önerdim. Yani ille de amd olacaksa başka sistemlere gözatabilir.