- Tepki
- 47
- Konu Sahibi
hocam sitelerden önerme şansınız varmı ?Topladım fakat gereksiz pahalı oldu öneresim yok , sistemde 5600 rx 6600 var sistem 19.333₺ tuttu.
hocam sitelerden önerme şansınız varmı ?Topladım fakat gereksiz pahalı oldu öneresim yok , sistemde 5600 rx 6600 var sistem 19.333₺ tuttu.
Önereceğimiz her kargo günevli olur zatwn. Fakat hızını bilemem , vatan hızlımı getiriyor veya biz toplayıpmı götürüyoruz orada anlamadım?hocam güvenilir kargoda sorun yaşamayacağım en hızlı gelicek 20 25k + monitör dahil sistem önerirmisiniz ?
Öneririm.hocam sitelerden önerme şansınız varmı ?
Kargoda neden sorun olsun hocam internetten PC almak çok yaygınlaştı.hocam babama sorucam ama kargoda sorun çıkarsa nolucak bide izmir karağbağlar ortalama ne kadar sürede gelir acil lazım ?
Farklı sitelerden mi?hocam sitelerden önerme şansınız varmı ?
Attığım sistemi alınca asusa başvuru yapıyorsunuz 1700 TL geri ödeme var o sistem iyi onu alabilirsiniz. https://www.gaming.gen.tr/urun/6495...aign=Google XML&utm_medium=cpc&utm_term=64956 17k civarına geliyor vatanda bu fiyata alamazsınız.hocam güvenilir kargoda sorun yaşamayacağım en hızlı gelicek 20 25k + monitör dahil sistem önerirmisiniz ?
Bu ürünü alın monitör linkini de iletiyorum hemenAttığım sistemi alınca asusa başvuru yapıyorsunuz 1700 TL geri ödeme var o sistem iyi onu alabilirsiniz. https://www.gaming.gen.tr/urun/64956/nova-6700xt-intel-i5-12400f-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Google XML&utm_medium=cpc&utm_term=64956 17k civarına geliyor vatanda bu fiyata alamazsınız.
@APRİLİKUKA da i5 12400f li sistemi önermiş bence onu alın zaten 1.700₺ geri ödemesi varmış. 5600 lü sistemde varmı bilmiyorum.İşlemciyi 5600x yapıp almanızı öneririm. Ekran kartı 3070 e denk. İşlemciyi 5600x yapınca 22 k yapıyor.![]()
BLADE-6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
İntel işlemci isterseniz bu i5 12400f li sistemide alabilirsiniz.
İkiside iyi sistem ve pek farkları yok.![]()
NOVA-6700XT / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS DUAL 6700XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Yahu hocam zaten stoğu yok adam bir de 2 k fark verecek, blade sistemi atmayın alsın Intel masrafsızca kullansın@APRİLİKUKA da i5 12400f li sistemi önermiş bence onu alın zaten 1.700₺ geri ödemesi varmış. 5600 lü sistemde varmı bilmiyorum.
Bende stok yok demiyor? Ayrıca bu sistemide 17k ya alıyor zatenYahu hocam zaten stoğu yok adam bir de 2 k fark verecek, blade sistemi atmayın alsın Intel masrafsızca kullansın
Ekleyin bı 5600 olan sistemi sepete orada bir yazı belirecek okuyun ne diyor ?Bende stok yok demiyor? Ayrıca bu sistemide 17k ya alıyor zaten
Genelde sitelerde sepete eklemeden stok varmı yokmu sisteme girdiğim an söylüyor veya altında yazıyor. Sepete ekle demiyorum yani hiçbir zaman. Örneğin itopya sinerji incehesap vs.Ekleyin bı 5600 olan sistemi sepete orada bir yazı belirecek okuyun ne diyor ?
Dün de aynısını sizi alintilayarak yazdım stok yok 5600x için o fark verilmez diye okumuyorsunuz hocam ona kızıyorum, yazık günah masrafa girmesin alacak arkadaş ne gerek varGenelde sitelerde sepete eklemeden stok varmı yokmu sisteme girdiğim an söylüyor veya altında yazıyor. Sepete ekle demiyorum yani hiçbir zaman. Örneğin itopya sinerji incehesap vs.
Hangi konu hocam ? Bildirimlerin tümüne baktım bulamadım. Görmek istiyormda onun için.Dün de aynısını sizi alintilayarak yazdım stok yok 5600x için o fark verilmez diye okumuyorsunuz hocam ona kızıyorum, yazık günah masrafa girmesin alacak arkadaş ne gerek var
Aşırı fazla bildirim var hocam bende bulsam iletmek isterdim, yanlış anlamayın sadece yanlış yönlendirmekten korkan biriyim, 5600 ile 5600x arasında çok az fark kalmisken birisi bizim yüzümüzden 2 k fark öderse üzülürüm o sebepten yazdım başka bir sebebi yokHangi konu hocam ? Bildirimlerin tümüne baktım bulamadım. Görmek istiyormda onun için.
Dediğiniz gibi bende sevmem yanlış yönlendirmeyi. Fakat mesajı ya ben okumadım yada siz yazmadınız. Neyse yukarıda dediğim gibi incehesap,sinerji ve itopyada stok yok uyarısı veriyordu bu sitede vermiyor bende sepete ekleye basmadığım için fark etmedim hatamı düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Neyse konuların altına farklı konu için tartışmak yasak diye biliyorum. İyi günlerAşırı fazla bildirim var hocam bende bulsam iletmek isterdim, yanlış anlamayın sadece yanlış yönlendirmekten korkan biriyim, 5600 ile 5600x arasında çok az fark kalmisken birisi bizim yüzümüzden 2 k fark öderse üzülürüm o sebepten yazdım başka bir sebebi yok