- Tepki
- 1,874
Linkleri yok maalesef yazamıyorum.sistemin tamamını merak ettim zahmet olmazsa yazar mısın sistemin diğer parçalarını.
Linkleri yok maalesef yazamıyorum.sistemin tamamını merak ettim zahmet olmazsa yazar mısın sistemin diğer parçalarını.
Hayır kullanıyorum çevremde isteyen oluyor onlara satıyorum 100 200 tl kazanç yapıyorum.Al sat mı yapıyorsunuz?
Öncelikle HO babanızın mesleği iyiymiş sistem sizi yüksek ayarlarda 3-5 sene götürür lowdaysa bozulana kadar kullanırsınız vatandan daha güzel bir karar.Bu bilgisiyar babama 18k geldi çünkü kdv yi aldığı için şuan onun için bu bilgisiyarı almamız iyi oldu aslında![]()
Teşekkürler, bir şey daha sormak istiyorum şuan sistem hazırlanıyorda diye gözüküyo kaç günde gelir. Bide işlemci çok ısınırmı ısınırsa sorun olurmu fps kaybetme gibi.Öncelikle HO babanızın mesleği iyiymiş sistem sizi yüksek ayarlarda 3-5 sene götürür lowdaysa bozulana kadar kullanırsınız vatandan daha güzel bir karar.
Teşekkürler, bir şey daha sormak istiyorum şuan sistem hazırlanıyorda diye gözüküyo kaç günde gelir. Bide işlemci çok ısınırmı ısınırsa sorun olurmu fps kaybetme gibi.
İşlemciye güzel bir soğutucu almanızı öneririm. Ayrıca valorantta en az 200-250 fps alırsınız.Bide bu bilgisiyar beni kaç yıl götürür parçalar güzelmidir acaba ? Ve valorantta ortalama kaç fps alırım ?
Ekli dosyayı görüntüle 4178
Ortalama 350 fpsİşlemciye güzel bir soğutucu almanızı öneririm. Ayrıca valorantta en az 200-250 fps alırsınız.
Ben, i5 12400f li modeli alıcaktım. Ama genelde valorant oynadım için ryzen 5 5600 lünün daha yüksek fps verdini gördüm. İntelli 300 350 alırken amd li 400 500 arası alıyodu o yüzden ryzen aldım öbür oyunlarda 5-10 fps fark vardı doğrumuyum sizce ?İşlemciye güzel bir soğutucu almanızı öneririm. Ayrıca valorantta en az 200-250 fps alırsınız.
Ben de en az 250 fps alır dedim zaten. Şimdi baktım 350 FPS alıyormuş. Hem zaten 240hz nin üstünde bir monitörü yoksa birşey farketmez.Ortalama 350 fps
Bide, Ryzen 5 5600'e overclock yaparak 5600x le aynı fps yapabilirmişiz. Onu nasıl yapıcam Acaba. Tahminimce Cumartesi gelicek.Ortalama 350 fps
165 hz monitör aldım oyunlarda 120+ oldunu gördüm o yüzden intelliyi almadım.Ben de en az 250 fps alır dedim zaten. Şimdi baktım 350 FPS alıyormuş. Hem zaten 240hz nin üstünde bir monitörü yoksa birşey farketmez.
Cs dede 400 alıyormuş. Bu arada monirtör 240hz ise mesela 500fps alsakda o bize 240 fps olarakmı geliyor?Ben de en az 250 fps alır dedim zaten. Şimdi baktım 350 FPS alıyormuş. Hem zaten 240hz nin üstünde bir monitörü yoksa birşey farketmez.
Onları bilmiyorum maalesef.Bide, Ryzen 5 5600'e overclock yaparak 5600x le aynı fps yapabilirmişiz. Onu nasıl yapıcam Acaba. Tahminimce Cumartesi gelicek.
Bide geldinde Amd'nin gördüme göre en stabil sürümü 22.6.1 onu yükliyecem bide bios güncellicem format atmam gereklimi ?
Evt öyle diye biliyorum.Cs dede 400 alıyormuş. Bu arada monirtör 240hz ise mesela 500fps alsakda o bize 240 fps olarakmı geliyor?
FPS kısıtlamadığınız sürece yine 500 FPS alıyorsunuz ama monitör saniyede 240 kare gösterebiliyor.Cs dede 400 alıyormuş. Bu arada monirtör 240hz ise mesela 500fps alsakda o bize 240 fps olarakmı geliyor?
Ozaman 144hz monitörde max 144 fps alıyoruz galiba , anladım.FPS kısıtlamadığınız sürece yine 500 FPS alıyorsunuz ama monitör saniyede 240 kare gösterebiliyor.