Yardım 25.000Tl 2K Sistem Toplama

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Nasıl çıkacağız bu işin içinden :)
Bu biraz size bağlı performans isterim ben upgrade ederken anakartim sabit kalsın dersen amd ama yok ben çok iyi bir şekilde stabil calistiririm anakart değiştiririm diyorsanız intel tercih edin

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
O zaman amd tabanlı sistem dizmek daha mantıklı en az 5 sene upgrade ihtiyacı olmaz
Ayn öyle en mantıklı seçenek bu zaten yeni AMD serisi gayet stabil ve güçlü

Nasıl çıkacağız bu işin içinden :)
İleriye dönük düşünmek istersen AMD al kral onlarca sistem topladım Intel AMD fark etmez AMD ile topladıklarım bana ulaşıyor hangi işlemciyi alayım devam edeyim diyor bak aradan 3 sene geçmiş

KS

thexlone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bu biraz size bağlı performans isterim ben upgrade ederken anakartim sabit kalsın dersen amd ama yok ben çok iyi bir şekilde stabil calistiririm anakart değiştiririm diyorsanız intel tercih edin
Amd yi seviyorum saf güç olarak daha güçlü lakin du driver ve ilerleyen zamanlarda kart sacmalamaya başlıyor o yüzden çekincem

Ayn öyle en mantıklı seçenek bu zaten yeni AMD serisi gayet stabil ve güçlü

İleriye dönük düşünmek istersen AMD al kral onlarca sistem topladım Intel AMD fark etmez AMD ile topladıklarım bana ulaşıyor hangi işlemciyi alayım devam edeyim diyor bak aradan 3 sene geçmiş
Amd ile toplayacağım sistem daha güçlü olacak sanırım öyle görünüyor

KS

thexlone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaslar ikinci el bir Pc buldum ilan no atsam değerlendirir misiniz

KS

thexlone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Haklısınız bir sorayım

Sıfır toplayacağım sistem bütçem ile bundan daha iyi olabilir mi? İntel nvidia kombinasyonu ile baktığımda bütçeyi aşıyor.
Olmaz büyük ihtimalle ama 0 olması kadarda güzel birsey yok bu konuda bana güveniyorsanız @yunusx36 'ya rahatlıkla güvenin kimsenin kazık yemesini istemez

KS

thexlone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Olmaz büyük ihtimalle ama 0 olması kadarda güzel birsey yok bu konuda bana güveniyorsanız @yunusx36 'ya rahatlıkla güvenin kimsenin kazık yemesini istemez
Aynen öyle sıfır her zaman başka. İnsan da almışken elindeki miktarla en iyisini almak istiyor. En son 5 sene önce kendi başıma kasa toplamıştım askerden sonra. Çok zor bir süreç :)

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Vaktin varsa üst segment sistem çıkmasını bekle nadir de olsa uyguna gelir kaliteli parçaları kovalayarak da alabilirsin. Ben temmuzda 12k ya 6700 xtli sistem dizdim 3 ayımı aldı lakin tüm parçaları kovaladım. Çer çöp idarelik yerine indirim daha makul

KS

thexlone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Vaktin varsa üst segment sistem çıkmasını bekle nadir de olsa uyguna gelir kaliteli parçaları kovalayarak da alabilirsin. Ben temmuzda 12k ya 6700 xtli sistem dizdim 3 ayımı aldı lakin tüm parçaları kovaladım. Çer çöp idarelik yerine indirim daha makul
Çok güzel söylüyorsunda nerde bende o sabır. 3 ay boş boş ekrana bakmak zulüm gelir bana

KS

thexlone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İşlemcini intel alacaksan dahili grafik birimi var seni valorant lol csgo gibi oyunlarda oyalar 3 ay
Ekran kartı olarak kesinlikle nvidia olacak. İşlemci de net değilim karşılaştırmalarına bakıyorum sürekli. Fiyatlarda yakın birbirine.

İşlemcini intel alacaksan dahili grafik birimi var seni valorant lol csgo gibi oyunlarda oyalar 3 ay
Pc siz kalmamış olurum avantajı o olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri