Öneri 25.000Tl İş Için Laptop Önerisi

1000 Stack

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar katı modelleme ve analiz yapabileceğim. Mühendislik alanında işimi görebilecek ve aynı zaman da Cs-go valorant gibi çok yüksek ekran kartı istemeyen oyunlar oynayabileceğim bir laptop bakıyorum. Bütcem 20-25 arası. Bu arada HP ve Casper markalarına çok ön yargılıyım. Ben kendi araştırmalarım sonucu şöyle bir şey buldum. Sizin başka tavsiyeleriniz olur mu?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
KS

1000 Stack

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aslında bu bilgisayarın çokça önerildiğini gördüm sistem elemanları olarak güzel ama ses sistemin de ve ekran klavye bağlantısın da sıkıntı olduğunu söylüyorlar.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Aslında bu bilgisayarın çokça önerildiğini gördüm sistem elemanları olarak güzel ama ses sistemin de ve ekran klavye bağlantısın da sıkıntı olduğunu söylüyorlar.
Victus kasaları çok kullandım sadece soğutmasında sorun var diye biliyorum.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
4050 almanız cok cok iyi olur hem yeni nesil hemde DLS 3 mevcuttur gelecek yıllarda cok cok etkisi olacaktır

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
KS

1000 Stack

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu laptop un ısındığını okudum bu da fazların sesli çalışmasına sebebiyet verebilir ve bu ofis ortamında istemeyeceğim bir durum. Onun dışında Hp nin parça kalitesini de beğenmiyorum. İnternetteki yorumlarını da okuduğumda da hoparlör cızırtısı ve ekran kasa bağlantısının sağlam olmaması gibi şeylerde cabası. Kullandığım programlar da işlemci isteyen programlar olduğundan huawei nin hafif, ekranı büyük daha uzun şarj süresi benim için daha uygun özellikler zaten bu masaüstü sisteminin yanına 2. bilgisayar olacak.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Bu laptop un ısındığını okudum bu da fazların sesli çalışmasına sebebiyet verebilir ve bu ofis ortamında istemeyeceğim bir durum. Onun dışında Hp nin parça kalitesini de beğenmiyorum. İnternetteki yorumlarını da okuduğumda da hoparlör cızırtısı ve ekran kasa bağlantısının sağlam olmaması gibi şeylerde cabası. Kullandığım programlar da işlemci isteyen programlar olduğundan huawei nin hafif, ekranı büyük daha uzun şarj süresi benim için daha uygun özellikler zaten bu masaüstü sisteminin yanına 2. bilgisayar olacak.
uzun sarj süresi gibi seyler istiyorsanız hocam Ekran Kartsız Bİr laptop almanız gerek macbook gibi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri