Soru 25-30K TL Bütçe Ile Ekran Kartı Önerisi (650W Seasonic Psu)

SonAkpliBükücü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemimde seasonic focus gx 650 watt psu var.25-30 bin tl ekran kartı bütçem var, işlemcim iyi olduğu için darboğaz sorunu olmaz.Kasam büyük yani her ekran kartı sığar, 2k monitör hedefliyorum. 2 tane ekran kartı arasında kaldım hangisini seçmem gerektiğini ya da başka bir ekran kartı seçmem gerekip gerekmediğini söyleyecek arkadaşlar varsa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler!
1. Ekran kartı

2.Ekran kartı

Son düzenleme:

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
822
Sistemimde seasonic focus gx 650 watt psu var.25-30 bin tl ekran kartı bütçem var, işlemcim iyi olduğu için darboğaz sorunu olmaz.Kasam phanteks olduğu için büyük yani her ekran kartı sığar, 2k monitör hedefliyorum. 2 tane ekran kartı arasında kaldım hangisini seçmem gerektiğini ya da başka bir ekran kartı seçmem gerekip gerekmediğini söyleyecek arkadaşlar varsa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler!
1. Ekran kartı

2.Ekran kartı
işlemciniz nedir

KS

SonAkpliBükücü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
evet kaldırır aslında işlemcinde giriş seviye ileride psuyla birlikte değişirsin lazım olursa işlemciyi de
evet doğru intel işlemciler çok güç tüketiyor ileride psu değiştirmem gerekebilir. Şimdilik asus dual rtx 5070 bakıyorum indirime girip ucuzlarsa kesinlikle bunu alacağım. Bu ekran kartını önerdiğin için teşekkürler

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
822
evet doğru intel işlemciler çok güç tüketiyor ileride psu değiştirmem gerekebilir. Şimdilik asus dual rtx 5070 bakıyorum indirime girip ucuzlarsa kesinlikle bunu alacağım. Bu ekran kartını önerdiğin için teşekkürler

rica ederim gigabyte gördüm incehesapta https://www.incehesap.com/gigabyte-...gddr7-192bit-gaming-ekran-karti-fiyati-80131/

acelesi yoksa da indirim icin gaminggecesi itopya vatan sitelerinde güzel indirim denk gelebilir

mesela dün vatanda inno3d 5070 satıldı 28 bıne

KS

SonAkpliBükücü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri