Fiyat/Performans 25-35K Bandinda Gami̇ng Kasa

Deaglets

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
i3-7100
Ekran Kartı
gtx 1050Tİ
Elimde yılların emektarı b250g gaming anaktart olan bir sistemim var ve artık beni zorluyor cs bile oynatmıyor bütçe çok iyi bir pc için iyi olmasada tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum zor biriktirdik boşa gitmesin bilgili kişilerden tavsiyeler istiyorum.

Alex Mercher

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Hocam o fiyatlara ikinci el bir sistem bakmanı öneririm, sıfır sistemlerde fiyatlar malum. Ancak amacınız sadece CS LOL tarzı rekabetçi oyunlarsa AMD RADEON sistemler, NVIDIA sistemlere göre bir tık daha uygun oluyor ve haliyle işinizi sağlam görecektir.

Üzülerek söylüyorum bahsettiğin fiyatlara DDR5 Platformunda sistem kalmadı.

Aşağıda görmüş olduğun sistemde, 1080p yüksek ayarlarda tüm oyunları rahat rahat oynayabilirsin. Bütçeni de karşılıyor

KS

Deaglets

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz sizin önderdiğiniz cihazla kıyasla
Bu fiyat bandında ddr 5 mümkün değil yukarıda önerilen sistem tercih edilebilir.
Hocam o fiyatlara ikinci el bir sistem bakmanı öneririm, sıfır sistemlerde fiyatlar malum. Ancak amacınız sadece CS LOL tarzı rekabetçi oyunlarsa AMD RADEON sistemler, NVIDIA sistemlere göre bir tık daha uygun oluyor ve haliyle işinizi sağlam görecektir.

Üzülerek söylüyorum bahsettiğin fiyatlara DDR5 Platformunda sistem kalmadı.

Aşağıda görmüş olduğun sistemde, 1080p yüksek ayarlarda tüm oyunları rahat rahat oynayabilirsin. Bütçeni de karşılıyor

Alex Mercher

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz sizin önderdiğiniz cihazla kıyasla

Hocam selamlar.

Eğer 9060xt 16gb versiyonu olsa. Bana gösterdiğin sistemi al derdim.

Ancak dlss, multifirame generation gibi teknolojiler açısından nvidia kartlı sistemi (benim önerdiğim sistemi) alman daha mantıklı olacaktır. Zaten 8gb vramli sistem alıyorsun bari oyunlarda yapay zeka özelliklerini kullan ki sistem uzun ömürlü olsun

KS

Deaglets

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Normalde elimdeki sistem için geçici de olsa i7-7700 ve ram takviyesi yapabiliyorum ama elimdeki ekran kartı 1050ti olduğundan dar boğaz %33 olarak görünüyor burda beni korkutuyor açıkcazı

Hocam selamlar.

Ancak dlss, multifirame generation gibi teknolojiler açısından nvidia kartlı sistemi (benim önerdiğim sistemi) alman daha mantıklı olacaktır. Zaten 8gb vramli sistem alıyorsun bari oyunlarda yapay zeka özelliklerini kullan ki sistem uzun ömürlü olsun
Anladım çok açıklayıcı yazmışsın çok teşekkür ederim 🙏

KS

Deaglets

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam selamlar.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum.
Benim elimde şuan Asus b250g gaming anakart mevcut buna işlemci olarak i7-7700 almak istiyordum önce elimde 1050ti ekran kartı mevcut 16gb ram var 2133mhz
Fakat bu işlemciyi aldığımda %33 dar boğaz yazıyor her yerde sence o kadar masraf edip şuan PC almaktansa bu işlemci beni idare edebilir mi ? 1 sene sonra daha iyi bir PC alabilme durumum olucak.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri