Nvidia daha iyi olur amd biraz sorunluArkadaşlar 25 K Max daha üstüne çıkamam. oyun/günlük odaklı 3 4 sene götürsün yeter .
nvidia biraz pahalı gibi. Profesyonel yayıncı/yazılımcı değilim zAten AMD olsa iyi olur
Bütçe sıkıntılı ,Herşey dahil yazmışımNvidia daha iyi olur amd biraz sorunlu
![]()
CARNAGE-3070Ti / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GEFORCE RTX 3070 TI VENTUS 3X 8G OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CARNAGE-3070Ti oyuncu bilgisayarı RTX 3070 Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Klavye/mouse/kulaklık için bütçe nedir?Bütçe sıkıntılı ,Herşey dahil yazmışım![]()
Herşey dahil 25k yazmış.Klavye/mouse/kulaklık için bütçe nedir?
Monitör için bütçe nedir?
Sistem için bütçe nedir?
19/20k sistem gerisi kulaklık monitör felan olsa iyi olurKlavye/mouse/kulaklık için bütçe nedir?
Monitör için bütçe nedir?
Sistem için bütçe nedir?
Sistem güzel ama bunu alırsa ekipman için bütçe kalmıyor.Nvidia daha iyi olur amd biraz sorunlu
![]()
CARNAGE-3070Ti / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GEFORCE RTX 3070 TI VENTUS 3X 8G OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CARNAGE-3070Ti oyuncu bilgisayarı RTX 3070 Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
O zor hocam monitör bile en kötü 4k19/20k sistem gerisi kulaklık monitör felan olsa iyi olur
19/20k sistem gerisi kulaklık monitör felan olsa iyi olur
Bu 2 sistem gerisi sende![]()
SDN-PREMIUM / İNTEL i5 12400F / RTX 4070 / 1 TB NVME M2 SSD / 16 GB 3600MHZ DDR4 GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
'qp shadow oyun bilgisayari' için arama sonuçları
www.qp.com.tr
Hocam 1 ay felan daha beklesem indirimleri felan olurmu sizce sistem veya monitörBen olsam şöyle yapardım
![]()
EASTER-EG1 / INTEL I5-12400F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
EASTER-EG1 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Mouse- Endgame xm1r
Klavye- Epomaker th66(gateron sarı switch ile)
Kulaklık-Razer Blackshark v2x
O zor hocam monitör bile en kötü 4k
Bilemiyorum hocamHocam 1 ay felan daha beklesem indirimleri felan olurmu sizce sistem veya monitör
Peki QP Shadow'u almayı düşünüyorum anakartı 550 m2ssyi 1 tb yükseltmek mantıklımı fiyatı makuldaBilemiyorum hocam
BursaHangi ildesiniz acaba
İyi gibi alınabilirPeki QP Shadow'u almayı düşünüyorum anakartı 550 m2ssyi 1 tb yükseltmek mantıklımı fiyatı makulda
Bursa
Sistem güzelmiş +1 ekstra monitörden kısıp ssd 1tb yapılabilir gene başka sistem denk gelirsem bende atarım hocamBen olsam şöyle yapardım
![]()
EASTER-EG1 / INTEL I5-12400F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
EASTER-EG1 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Mouse- Endgame xm1r
Klavye- Epomaker th66(gateron sarı switch ile)
Kulaklık-Razer Blackshark v2x
O zor hocam monitör bile en kötü 4k
2. El2. el 6900 xtli güzel bir sistem dizebilirsin