250-300 tl arası gaming mouse önerisi

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
250-300 gaming mouse önerir misiniz?

Listeye alternatif olarak ekleyebilirsiniz.

1664650359191.png

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Bunu buldum sizce daha iyi var mıdır 250 300 arası
Ben Razer kullanıyorum ve bazı sorunlar yaşıyorum.
Benzer sorunu yaşayan çok fazla kullanıcı var. Globalde de çok fazla kişi şikayetçi.
Bu yüzden Razer konusunda öneri yapamıyorum. Çünkü yarın sizde de aynı sorun olabilir.
Hatta şöyle göstereyim, dün YouTube'da bir videoya yorum yaptım ve altına bir çok kişi benzer şeyi yazdı.
1664650595235.png

1664650613213.png

1664650622741.png

1664650643342.png

1664650632194.png

mustafaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Bir önceki mousum Steelseries Rival 3 du BENCE o seviyedekilere göre en iyi mouselerden bir tanesi hiç düşünmeden almanı öneririm.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Öne çıkması için

Fiyat aralığın belli aslında seni üzmeyecek mauslar bakıyordum;

Link1>>>> Corsair KATAR PRO Kablolu Gaming Mouse
Link2>>>> Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC RGB
Link3>>>>Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse
Link4>>>> MSI GG CLUTCH GM08
Link5>>>>Logitech G G102

Bunların ölçülerini bilmiyorum genelde el uygunluğu vs. belirli kriterler var lod , cd, sensör filan , lod konusunda bir sıkıntı yok bu fiyat aralığında sensörler tatmin edici sen eline uyanları ölçülerine göre değerlendir :)

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54

Link5>>>>Logitech G G102

Bunların ölçülerini bilmiyorum genelde el uygunluğu vs. belirli kriterler var lod , cd, sensör filan , lod konusunda bir sıkıntı yok bu fiyat aralığında sensörler tatmin edici sen eline uyanları ölçülerine göre değerlendir :)
Kisisel tercih ama G102 önermiyorum belli bir süre sonra eliniz farenin üstünde olunca kendi kendine tıklıyor yada bende öyle böyle bir anda bakıyorum ateş etmişim

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Link5>>>>Logitech G G102

hocam konuma yardımcı olurmusun rica etsem;

mustafaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32

Link5>>>>Logitech G G102

Ben hiç kullanmadim bunları gördüklerim oldu ama ben hala Steelseries Rival 3 den yanayim

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Kisisel tercih ama G102 önermiyorum belli bir süre sonra eliniz farenin üstünde olunca kendi kendine tıklıyor yada bende öyle böyle bir anda bakıyorum ateş etmişim
Ben biraz zaman ayırıp baktım kronik bir problemi olmadığını okudum arkadaşın bütçesi dahilinde alabileceği en iyi marka modelleri yazdım, belki dalıyorsundur ya da senin tuş hassastır bazen bende dalıyorum istemsiz klavye tuşuna basıyorum öyle hassas bir klavyede değil :)

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Ben hiç kullanmadim bunları gördüklerim oldu ama ben hala Steelseries Rival 3 den yanayim
O bütçeye çıkarsa onu almalı ben bütçesini görünce tekrar araştırıp yazdım alternatifi olsun kendi de biraz baksın en son kararını versin kimsenin sıkıntı çekmesini istemiyoruz :) o yüzden olabildiğince vakit ayırıyoruz :)

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Ben biraz zaman ayırıp baktım kronik bir problemi olmadığını okudum arkadaşın bütçesi dahilinde alabileceği en iyi marka modelleri yazdım, belki dalıyorsundur ya da senin tuş hassastır bazen bende dalıyorum istemsiz klavye tuşuna basıyorum öyle hassas bir klavyede değil :)
O da çok muhtemel birde 1.5-2 sene olucak çok çok şikayetçi değilim ama bir kaç haftadır böyle bir sorun olunca söyliyim dedim uzun seneler kullanicaksa

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri