- Tepki
- 15
250-300 gaming mouse önerir misiniz?
250-300 gaming mouse önerir misiniz?
Ben Razer kullanıyorum ve bazı sorunlar yaşıyorum.Bunu buldum sizce daha iyi var mıdır 250 300 arası
Razer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Razer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Öne çıkması için
Kisisel tercih ama G102 önermiyorum belli bir süre sonra eliniz farenin üstünde olunca kendi kendine tıklıyor yada bende öyle böyle bir anda bakıyorum ateş etmişimFiyat aralığın belli aslında seni üzmeyecek mauslar bakıyordum;
Link1>>>> Corsair KATAR PRO Kablolu Gaming Mouse
Link2>>>> Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC RGB
Link3>>>>Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse
Link4>>>> MSI GG CLUTCH GM08
Link5>>>>Logitech G G102
Bunların ölçülerini bilmiyorum genelde el uygunluğu vs. belirli kriterler var lod , cd, sensör filan , lod konusunda bir sıkıntı yok bu fiyat aralığında sensörler tatmin edici sen eline uyanları ölçülerine göre değerlendir![]()
hocam konuma yardımcı olurmusun rica etsem;Fiyat aralığın belli aslında seni üzmeyecek mauslar bakıyordum;
Link5>>>>Logitech G G102
Bunların ölçülerini bilmiyorum genelde el uygunluğu vs. belirli kriterler var lod , cd, sensör filan , lod konusunda bir sıkıntı yok bu fiyat aralığında sensörler tatmin edici sen eline uyanları ölçülerine göre değerlendir![]()
https://forum.pchocasi.com.tr/konu/33807Kisisel tercih ama G102 önermiyorum belli bir süre sonra eliniz farenin üstünde olunca kendi kendine tıklıyor yada bende öyle böyle bir anda bakıyorum ateş etmişim
Ben hiç kullanmadim bunları gördüklerim oldu ama ben hala Steelseries Rival 3 den yanayimFiyat aralığın belli aslında seni üzmeyecek mauslar bakıyordum;
Link5>>>>Logitech G G102
Ben biraz zaman ayırıp baktım kronik bir problemi olmadığını okudum arkadaşın bütçesi dahilinde alabileceği en iyi marka modelleri yazdım, belki dalıyorsundur ya da senin tuş hassastır bazen bende dalıyorum istemsiz klavye tuşuna basıyorum öyle hassas bir klavyede değilKisisel tercih ama G102 önermiyorum belli bir süre sonra eliniz farenin üstünde olunca kendi kendine tıklıyor yada bende öyle böyle bir anda bakıyorum ateş etmişim
konumu incelermisin hocam rica etsem https://forum.pchocasi.com.tr/konu/33807Ben biraz zaman ayırıp baktım kronik bir problemi olmadığını okudum arkadaşın bütçesi dahilinde alabileceği en iyi marka modelleri yazdım, belki dalıyorsundur ya da senin tuş hassastır bazen bende dalıyorum istemsiz klavye tuşuna basıyorum öyle hassas bir klavyede değil![]()
O bütçeye çıkarsa onu almalı ben bütçesini görünce tekrar araştırıp yazdım alternatifi olsun kendi de biraz baksın en son kararını versin kimsenin sıkıntı çekmesini istemiyoruzBen hiç kullanmadim bunları gördüklerim oldu ama ben hala Steelseries Rival 3 den yanayim
O da çok muhtemel birde 1.5-2 sene olucak çok çok şikayetçi değilim ama bir kaç haftadır böyle bir sorun olunca söyliyim dedim uzun seneler kullanicaksaBen biraz zaman ayırıp baktım kronik bir problemi olmadığını okudum arkadaşın bütçesi dahilinde alabileceği en iyi marka modelleri yazdım, belki dalıyorsundur ya da senin tuş hassastır bazen bende dalıyorum istemsiz klavye tuşuna basıyorum öyle hassas bir klavyede değil![]()