buda beyazı bu daha uygun.çok güzel bir mouse tur 1 seneyi aşkın kullanıyorum sadece skatezleri biraz eskidi şiddetle öneririm.
buda beyazı bu daha uygun.çok güzel bir mouse tur 1 seneyi aşkın kullanıyorum sadece skatezleri biraz eskidi şiddetle öneririm.
7.5 inch yani 19.5 cm çıktı bilekten orta parmağın sonuna kadar. 120 length aşağısı zorlar gibi beni. m808 storm 126 uzunluğa sahip. alınır gibi duruyor.Rival 3 kullanıyorum, çok memnunum. Tam bir f/p ürünü. Ergonomi açısından bence çok iyi. Çok ufak olduğunu düşünmüyorum ancak eli çok büyük biri için belki ufak gelebilir, bilemedim.
asus tuf m3Arkadaşlar bütçem 250-300 TL arası. yurda yerleştiğim için ayrı bir mouse daha almam gerekiyor. kaliteli f/p ürünü bir gaming mouse önerisi istiyorum.
aralarında sensör olarak en iyisi ve 19 cm ele en uygunu hangisi ?asus tuf m3
razer viper mini
gamepower ursa
stelseries rival 3
rampaage smx-r85
ürün incelemerine bakabilirsin yotubdan ona göre tercih yapınaralarında sensör olarak en iyisi ve 19 cm ele en uygunu hangisi
hocam m808 nasıldır sizce ?ürün incelemerine bakabilirsin yotubdan ona göre tercih yapın
elinize oturmayabilir küçükler çünkü
bence bilindik ve çok tutulan mouse alın başınız ağrımasın bu mouse elinize oturur biraz büyükh
hocam m808 nasıldır sizce ?
m808 redragon markasının olduğu için çok önerilen bir model galiba hocam çoğu forumda gördüm. diğer arkadaşlarda yorum yaparsa tabi daha iyi anlarız. sensörü ve ips değeri gayet orta seviye.bence bilindik ve çok tutulan mouse alın başınız ağrımasın bu mouse elinize oturur biraz büyük
ve marka olarak çok tutulan bi mouse
![]()
RAZER DeathAdder Essential Siyah Optik Gaming Mouse RZ0102540100R3M1 Fiyatı - Trendyol
RAZER DeathAdder Essential Siyah Optik Gaming Mouse RZ0102540100R3M1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bütçeyi biraz daha arttirip razer viper mini alabilirsin bu düşük fiyati haketmeyen bir mouse kendim kullandim.başka önerisi olanları görmek isterim. yarın alacağım.