2500 - 3000 TL Arası Ofis PC Toplama

vehbi54

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Georgia,]Arkadaşlar merhaba, kendimce bir liste yaptım sizlerinde tavsiyenizi almak istiyorum. Sistemin tamamen oyun dışı olacak, bazı yazılım/tasarım türü programlar çalıştırılacak, hiç kasma yapmaması gerek[/font]
[font=Georgia,][/font]

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Yazılımsal programlarda ekran kartıda önemli hocam sistem bütünüyle gayet güzel ssd eklemenizde çok da güzel bir ayrıntı olmuş ilerleyen zamanlarda ekran karınızı yükseltmeniz sisteminizi tamamlamanızda güzel bir rol alıcaktır

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
vehbi54' Alıntı:
[font=Georgia,]Arkadaşlar merhaba, kendimce bir liste yaptım sizlerinde tavsiyenizi almak istiyorum. Sistemin tamamen oyun dışı olacak, bazı yazılım/tasarım türü programlar çalıştırılacak, hiç kasma yapmaması gerek[/font]
[font=Georgia,][/font]

Ufak eklemeyle bunu alın birdaha Bilgisayar almanıza gerek kalmaz :)
 : https://hizliresim.com/OoyjkZ

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
kasa ofis için kullanılacağı için cd rom takabileceği bir kasa tercihi daha iyi olucaktır

Enes Değirmenci' Alıntı:
kasa ofis için kullanılacağı için cd rom takabileceği bir kasa tercihi daha iyi olucaktır

arkadaşın attığı sistem kesinlikle daha iyi ancak kasa ayarlaması yapılmalı

KS

vehbi54

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
vehbi54' Alıntı:
[font=Georgia,][/font]

Ufak eklemeyle bunu alın birdaha Bilgisayar almanıza gerek kalmaz :)
 : https://hizliresim.com/OoyjkZ

Hocam bu şekilde 3 adet kasa toplanacak. Kasa çok abartılı ekran kartı da fazla farklı bir liste yapabilirmisiniz. :)

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
KS

vehbi54

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Haklısınız hocam biraz araştırdım gerçekten çok iyi liste ama ekran kartını biraz daha alt  seviye bir şey yapamazmıyız ? 
Enes Değirmenci' Alıntı:
vehbi54' Alıntı:
Hocam bu şekilde 3 adet kasa toplanacak. Kasa çok abartılı ekran kartı da fazla farklı bir liste yapabilirmisiniz. :)

aslında kasa dışında sistem iyi hocam sizin topladığınız sistemden daha iyi

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
hocam yıl oldu 2018 gb olayına bakmayın bence artık içinde kullanılan gpu önemli şimdi size şöyle diyim sistemin tabanını arkadaşın topladığı gibi tutun ekran kartını bütçenize göre birşey koyun ozaman

KS

vehbi54

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
hocam yıl oldu 2018 gb olayına bakmayın bence artık içinde kullanılan gpu önemli şimdi size şöyle diyim sistemin tabanını arkadaşın topladığı gibi tutun ekran kartını bütçenize göre birşey koyun ozaman

Tavsiye edebileceğin ekran kartı yok mu ? :)

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
arkadaşın attığı sistemde daha fazla performans alırsınız ekran kartını gt 1030 yaparakta sistemden fiyat düşürebilirsiniz.Kasa olarakta bütçenize uygun cd rom seçeneği bulunan bir kasa seçebilirsiniz

KS

vehbi54

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
arkadaşın attığı sistemde daha fazla performans alırsınız ekran kartını gt 1030 yaparakta sistemden fiyat düşürebilirsiniz.Kasa olarakta bütçenize uygun cd rom seçeneği bulunan bir kasa seçebilirsiniz

Hocam bütçede biraz genişleme yaptım şöyle bir liste oluşturdum zahmet olmazsa bakabilirmisin ?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
vehbi54' Alıntı:
Enes Değirmenci' Alıntı:

Hocam bütçede biraz genişleme yaptım şöyle bir liste oluşturdum zahmet olmazsa bakabilirmisin ?

Güzel

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri