- Tepki
- 2
aldığım kasayla gelen frisby marka psuyu değişmek istiyorum. ne alabilirim
Son düzenleme:
dün bir arkadaş sana bir uyarıda bulunmuştualdığım kasayla gelen frisby marka psuyu değişmek istiyorum. ne alabilirim
Adam psu önerisi istemiş hocam çokta bilgiye gerek yok hani tamam ekran kartı vb. söylemeliydi ama çokta kızmaya gerek yok.dün bir arkadaş sana bir uyarıda bulunmuştu
bir şey istiyorsan sistem bileşenlerin hakkında bahset diye
bilmiyoru öğreneyim diye buralara geldik sormayalım mı diyorsun
sor tamam da
bak daha dün aldığın uyarıya bile uymamışsın
biraz kendiniz de çabalayın doğru bilgi için
sistem bileşenlerini ben biliyorum
kafandaki ekran kartı seçeneklerini ben biliyorum
seni uyaran arkadaş ta biliyor
bu postu okuyan herkes biliyor mu
hayır
LÜTFEN DOĞRU BİLGİ FAYDALI BİLGİ İÇİN BİRAZ DA SİZ ÇABA GÖSTERİN
aldığım kasayla gelen frisby marka psuyu değişmek istiyorum. ne alabilirim
hocam boş yapmayın beeeAdam psu önerisi istemiş hocam çokta bilgiye gerek yok hani tamam ekran kartı vb. söylemeliydi ama çokta kızmaya gerek yok.
Bütçe artarsaNZXT C750 750W 80 PLUS BRONZE SİYAH Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
NZXT C750 750W 80 PLUS BRONZE SİYAH Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Fiyat farkını vermeye kesinlikle değer.![]()
Raijintek Cratos Lite 850W 80+ GOLD ATX 3.1 PCIe 5.1 Siyah Güç Kaynağı (0R30B00037) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Hocam öncelikle üslubunuzu düzeltin saygı çerçevesinde yazın ne yazacaksanız,arkafaş hata yapmış tamam geçen konusundada öyle yapmıştıda bu kadar abartmaya ne gerek var?hocam boş yapmayın beee
varki bir bildiğimiz söylüyoruz
herşeyi anlık değerlendirmek zorunda değilsiniz
Abartılacak veya abartılmış bir şey yokHocam öncelikle üslubunuzu düzeltin saygı çerçevesinde yazın ne yazacaksanız,arkafaş hata yapmış tamam geçen konusundada öyle yapmıştıda bu kadar abartmaya ne gerek var?
Watt değerini söylemedi önemli olan bütçe adam 1660 ti sisteme 1000w rog thorda alabilir 9070 xt sisteme 500w psuda alabilir,bu konuya neden başka konuları karıştırıyorsunuz tamam öyleymiş kapandı konu.Burası bir forum saygılı olmak zorundasınız canım cicim diyede başlamayı "boş yapmayın bee" diyede başlamayın adam akıllı sohbet ediyoruz burda.Herkes hata yapabilir adamda hata yapmış ne yani adamı banlayalımmı şimdi forumdan ne yapalım yani?Abartılacak veya abartılmış bir şey yok
hakaret var mı
yok
alay var mı
yok
kendisine geçen forumda yanlış yaptığını bilgilendirmemize rağmen
konu içinde bile hataları vardı
orda da hakaret içermeden
hala uyarımıza devam ettik
hattaa yazdığım yazıda uyardığım yerlerde onun yararına olduğunu da ilettim
şimdi yine burda aynı hata
ve yine hakaret yok küfür yok alay yok
siz gelmişsiniz burda boş yapıyorsunuz
boş yaptığınızı söylüyoruz
üslup diyorsunuz
ne üslubu
git yöneticiye şikayet et attır
tavrım net
ne diyelim yani her seferinde
canım cicim hayatım diye mi başlayalım
asıl
sizin sistem bileşeni hakkında bilgi edinmeden yorum yapmanız yanlış
hadi sistem bileşenini söylemedi
watt değeri ihtiyacını bile söylememiş
bırakın bu boş muhabbetleri
ben çok düşünceliyim
herkes hata yapsada mühim değil ben alttan alırım yardımcı olurum ayaklarını
size vatan artık pc toplamıyor diyoruz
yok öyle bir şey ben sene başında topladım diyorsunuz
daha yeni diyoruz
öyle bir şey yapacağını sanmıyorum mağazada toplarlar diyorsunuz
arayıp sordunuz mu mesela
herşeyi tozpembe dünyanızdan cevaplamayın
(belki bir kaç kişiye kapalı kapılar ardında gizli saklı toplarlar onu bilemem ama şu an kural toplamıyorlar )
Her bir şeyi bilmeyiverin bir zahmet
üslubum gayet nettir
tekrar söylüyorum gidin şikayet edin attırınWatt değerini söylemedi önemli olan bütçe adam 1660 ti sisteme 1000w rog thorda alabilir 9070 xt sisteme 500w psuda alabilir,bu konuya neden başka konuları karıştırıyorsunuz tamam öyleymiş kapandı konu.Burası bir forum saygılı olmak zorundasınız canım cicim diyede başlamayı "boş yapmayın bee" diyede başlamayın adam akıllı sohbet ediyoruz burda.Herkes hata yapabilir adamda hata yapmış ne yani adamı banlayalımmı şimdi forumdan ne yapalım yani?
Uyardınız haklısınız adamda dikkate almamış haksız ama böyle agresif davranmak yanlış.
Abi sen nasıl anlıyorsun dediğimi?tekrar söylüyorum gidin şikayet edin attırın
BOŞ YAPMAYIN
isterse 9070xt sisteme 500w takarmış
bu tarz forumlarda
sor sorunu
sadece yazdıklarının ölçüsünde cevap al mantığı her zmaan mantıklı değildir
ben ilgili şahsa eleştirimi yaparken
eleştirdiğim yerler doğru mu
doğru
şahsı eleştirirken
hakaret alaycı tavır ağır ithamda bulundum mu
bulunmadım
o zaman boş yapmayacaksınız
hala daha boş boş yerlerden yaklaşıyorsunuz
adam dün bir hata yaptı
bak aynı hataları tekrarlıyorsun
bu senin faydana değil zararına mantığında açıklama yapıyoruz
sen 7500f işlemcim var soğutucu için 5k bütçe ayırdım diyen birine
gidip 4500-5000 tl lik soğutucu mu öneriyorsun
arkadaşım o işlemci için alacağın soğutucuya ayırdığın bütçe mantıksız
o işlemciye tek 120 soğutma bile yeter 1000-1300 bandında hadi ayır 1500 hadi ayır 2000
ötesi mantıksız aradakifarkla başka bileşene yatırım yap mı diyorsun
ONUN İÇİN LÜTFEN BOŞ YORUM YAPMAYIN
diplomasız kanser etti beni eyvallah gardaşım ben wattla alakalıda bişey sormadım zaten 2.5 3 k arası iyi psu sordumAbi sen nasıl anlıyorsun dediğimi?
Ben dedimki adam istediğini yapabilir hadi bir delilik yapalım der a620 anakarta 9950x3d işlemci takıp 4k oyun oynar kardeş sanane?
Adam istemiş öneri yapıyoruz burda ben boş konuşmuyorum sana hatalarını gösteriyorum diyorum boşuna agresif davranıyorsun ama diyorsun boş yorum yapmayın.Hem dediğin örnek inanılmaz saçma diyelim adam sadece görüntü için kasa topluyor 7500f+360mm soğutucu yapamazmı veya adam oc delisi 7500f'i 6ghz yapacak gidip ona peerless assassin mi taksın?
Ben sana ağır hakaret ettin demiyorum bu forumda saygılı olmak gerek sen ise insanlara geçmiş boş yapma beee diyorsun.Evet eleştirilerin doğru ama kullandığın konuşma şekli yanlış.Hem adam illa f/p tercih yapmak zorunda değil zaten laptop yerine masaüstü bu yüzden alınıyor;ÖZGÜRLÜK.
Adam isterse 5060 ti ROG sistem toplar isterse aynı paraya 5070 ti sistem toplar tercih adama kalmış.
Hocam öncelikle caps'i kapatın,bende sizin dediğinizi diyorum ama siz okuma gereği bile duymadığınız için saçma saçma yazıyorsunuz ben haddimi biliyorum siz burda insanlara her mesajınızda boş yapma,saçma şeyler yazma,full büyük harfle sinirli sinirli cevap yazıyosunuz siz biliyormusunuz?sen bu dünyada iyilik haketmeyecek ender insalardan birisin
utanmadan kanser etti beni diyorsun
bak sana söyleyecek o kadar çok sözüm var ki
sırf senin gibi iyilik anlamayan birinden dolayı atılmayayım diye yazmıyorum
ALLAHINDAN BUL UTANMAZ HERİF
şu postta
yukardaki boş beleş insan yazmasa
soruma gayet düzgün cevap verecektin
veya bu boş beleş yazmadan önce başka birileride yazsa
yine doğru düzgün cevap verecektin
arkana aldın artık o boş beleşi
utanmadan bak gerçekten söylüyorum
utanmadan kanser etti diyebiliyorsun
ALLAHINDAN BUL BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM
BOŞ BELEŞ YORUM YAPMA
İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ SİSTEM TOPLAR
İSTERSE BİRBİRİNE UYUMLU OLSA DA YAKIŞMAYAN ÜRÜN TOPLAR
KENDİ KARARIDIR
AMA BİZ BURADA GEREK FİYAT PERFORMANS GEREK AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA TAVSİYELERİMİZİ VERİRİZ
bu konuda bir yasak yok
asıl bunu eleştirene sana ne deriz
haddini bil
boş yapmayın istediğiniz yere şikayet edinHocam öncelikle caps'i kapatın,bende sizin dediğinizi diyorum ama siz okuma gereği bile duymadığınız için saçma saçma yazıyorsunuz ben haddimi biliyorum siz burda insanlara her mesajınızda boş yapma,saçma şeyler yazma,full büyük harfle sinirli sinirli cevap yazıyosunuz siz biliyormusunuz?
Bende f/p tavsiyeler veriyorum bunun konuyla alakası ne biz adama yardımcı olmaya çalışıyoruz siz eksik kolluyorsunuz çıkışmak için adam 3k psu önerisi istemiş siz konusunu eleştiriyorsunuz ben en azından önerimi yaptım sen ne yaptın kavga dışında?
diplomasız ezhel galiba ALLAHINDAN BUUUULLLL xDDDHocam öncelikle caps'i kapatın,bende sizin dediğinizi diyorum ama siz okuma gereği bile duymadığınız için saçma saçma yazıyorsunuz ben haddimi biliyorum siz burda insanlara her mesajınızda boş yapma,saçma şeyler yazma,full büyük harfle sinirli sinirli cevap yazıyosunuz siz biliyormusunuz?
Bende f/p tavsiyeler veriyorum bunun konuyla alakası ne biz adama yardımcı olmaya çalışıyoruz siz eksik kolluyorsunuz çıkışmak için adam 3k psu önerisi istemiş siz konusunu eleştiriyorsunuz ben en azından önerimi yaptım sen ne yaptın kavga dışında?
ahlak karakter önemli şeylerdiplomasız ezhel galiba ALLAHINDAN BUUUULLLL xDDD