Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birebir aynılar benzer sonuçlar yani. Benim attığım modelde işlemci daha iyi ve işlemci soğutması. Cihaz kasası daha iyi ve klavyesi vs. bazı ekstra artıları bunlar bu yüzden daha iyi bir cihaz dedim. Biraz daha çıkıp attığım ürünü alın derim.
Bu cihazı tek geçerim. İşlemci ve Ekran kartı çok iyi 8 GB RAM yetersiz gözükebilir ama çoğu oyuna falzasıyla yeter. 256 GB SSD idarelik bir sorun yaratmaz. İleride RAM ve Disk kapasitesi arttırılabilir ama bu haliyle GTX 1650 GPU ile oynayamayacağınız oyun yok. Bu fiyata emsal çok ürün bulamazsınız.
Hocam çoğu forumda kullanan kişiler gereken performansı vermiyor yazmış vede hic inceleme videosu yok hp dışında başka önerebileceğiniz varmi acaba benim aklım hayla aver nitro 5 de
Ben olumsuz bir yorum görmedim GTX 1650 için gayet yeterli bir işlemciye sahip i5 9300H ile aynı performasa sahip işlemcisi. Ekran kartı ise Laptop versiyonlardaki FPS değerlerini veriyor incelemeleri mevcut youtube üzerinden bakabilirsiniz. Ne gördüyseniz yorumlarda bilgim yok nerde konuşulmuş bilmem ben bulduğum söylediğiniz fiyata en uygun GTX 1650 ekran kartı olan sistemi önerdim. Yoksa GTX 1050 3G , GTX 1050 Ti yada RX 560X modellerinden bir ürün alacaksınız ki performansı GTX 1650 kadar yok o karların. Ancak siz bilirsiniz tabi https://www.hepsiburada.com/acer-ni...bilir-bilgisayar-nh-q3rey-009-p-HBV00000ML1O4 bu ürünü alabilirsiniz. GTX 1050 Ti kadar bir performansı var RX 560X kartı var içinde. Tercihinizi bu üründen yana kullanabilirsiniz.