2500-3200 TL Arası tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese iyi forumlar
Belirttiğim Aralık'ta ofis ve oyun için kullanabileceğim laptop tavsiye edebilirmisiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Benim verdiğim makine işlemci ve ekran kartı olarak daha dengede ama alttaki makinedeki işlemci ile benim bıraktığım üründeki işlemci arasında ortalama %40 civarı fark var ve Raedon 530 ile 540 arasında bu kadar ciddi fark yok ben olsam tercihimi yukarıdakinden yana yapardım ama tercih senin tabi.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
@smart 38,

Hemen hemen  iki işlemcinin  eşdeğer olduklarını  yazdım. Yüzde 40  fark yok.Passmarkda aralarındaki fark ,yüzde 5.

85e896699cd.png

2e9922efcbc.png

59fbcb1b083.png

Cinebenchte çoklu çekirdekte, daha bile önde. Oyun performansı denilirse ,bu işlemcilere GTX1050 Ti e.kartı bile takıp satılıyor. O derece, iyi işlemciler.

Daha Düşük bütçe ile yazdığım makina ,performans olarak da öndedir.Ben kesin bu makinayı öneririm.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Oyun testlerine bak ve iş yükü testlerine arada %20 iş yükü %20 oyun testi sonucu ortalama fark var ve tek çekirdek kullanımı odaklı tüm ofis uygulamaları ve ortalama toplam deneyimde %40 fark var işlemcide. Bende baktım bu sonuçlara sonra detay araştırdım sonuç dediğim gibi toplam deneyimde %40 fark var iki işlemcide.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
2 saat önce araştırdım bir ton sayfada biraz uzun sürer tekrar bulmam bulunca link atarım çok yok zaten. Ayrıca zaten senin attığın makine kötü değil sadece dengesi daha çok ekran kartında oyun odaklı senin önerdiğin makine alınabilir aynı paradalar zaten tercih sunup kullanıcıya bıraktığımı söyledim. Mübarek sende sayfayı SS 'e boğdun.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Sen yüzde 40 yazınca ,olanı yazdım.  Hiç bi şey yazmazsak,bi esprisi kalmaz ,konuların.2 cevaplamı, bitecek.

Yazacağız,ihtiyaç sahibi bakacak,kafası hangisine yatarsa,onu alacak.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben ortalama değer dedim birde sen sayfayı SS ile dolduruyorsun yorumlar arada kaybloluyor sayfa sayısı artıyor insan bir sayfada bir yoruma bakıyor sonra devamı için diğer sayfaya geçmek zorunda kalıyor aynı sayfada daha çok yorum görmeli kullanıcılar anlatabildim mi link bırak daha iyi bir sayfa yönetimi olur. Fikrini söylemekte özgürsün ben ona karışmam.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yani sistemin hızlanmasını isterseniz alabilirsiniz ama boş yuva varmı bilemiyorum bakmam gerek.

Şimdi baktımda tam detay yazmıyor ama sanırım sadece tek bir disk takılabiliyor makineye ve HDD kullanılmış.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
smart38' Alıntı:
O kötü oldu dışardan ara cihazlarla kullabilirmiyiz diyeceğim bu seferde sıkıntı olacak
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...nabilir-bilgisayar-81de01e5tx-pm-HB00000E6PUW
Bu cihaz yükseltilmiş modelmi yoksa farklı bir cihazmı acaba
ssd yi ilerde kullanabileceğim bişey olursa sorun yok ilerde takabilirim

Aynı ürün gibi ikiside İdeaPad 330, buda demek oluyor ki benim bıraktığım ürün ve bu üründe bir adet m2 SSD yuvası var. Ayrıca RAM kapasitesini 12GB yapmışlar ve 128 GB SSD ile ben olsam bu ürünü kaçırmazdım. 4 Gün daha bu fiyatta kalacakmış öyle yazıyor. Kaçırmayın.

KS

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
4 bin TL veremem gibi şimdi ama 3300 lük cihaza sonradan yükseltme yapsam daha mı maliyetli olur?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri