2500 TL Sistem Önerisi - Tavsiyesi

Ahmet Biçer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhabalar ben bu siteyi yeni kullanıyorum. Bana acil bilgisayar lazım ve dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Bütçem 2500tl. 2000-2500 arasında bir bilgisayar almak istiyorum. Fakat hangi özellikte bir bilgisayar alacağım bilmiyorum. Yani bilgisayarlardan pek anlamıyorum. Öğretmenim okulda rahatlıkla kullanabilecegim bir bilgisayar olsun. Lütfen tavsiye edeceğiniz bilgisayarın özelliğini ve kullanma ile ilgili bilgileri yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.Hayirli akşamlar.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
RE: Merhaba

Ahmet Biçer' Alıntı:
Arkadaşlar merhabalar ben bu siteyi yeni kullanıyorum. Bana acil bilgisayar lazım ve dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Bütçem 2500tl. 2000-2500 arasında bir bilgisayar almak istiyorum. Fakat hangi özellikte bir bilgisayar alacağım bilmiyorum. Yani bilgisayarlardan pek anlamıyorum. Öğretmenim okulda rahatlıkla kullanabilecegim bir bilgisayar olsun. Lütfen tavsiye edeceğiniz bilgisayarın özelliğini ve kullanma ile ilgili bilgileri yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.Hayirli akşamlar.

bütçeni 3200 civarına çıkarırsan çok güzel modeller var seni uzun süre götürebilicek mümkünmüdür ?

KS

Ahmet Biçer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Merhaba

Arkadaşlar bütçeyi yükseltmesine yükseltirim. Sorun değil yeter ki PC güzel ,iyi bir şey olsun. Ödev , sunum, proje hazirlayabilecegim rahat bir bilgisayar olsun.

Bir de bazı sitelerde , teşhir ürünü, promosyon falan diyor anlamadım. Bu konuda da aydinlatirsaniz çok iyi olur.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri