- Tepki
- 0
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,][size=small][font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]Sevgili arkadaşlar merhaba, elimde 2500K GA-Z68P-DS3 adında iki arkadaşlar var. Ne yazık ki, beni kanser ettiler. Anakartımda Vcore diye bir seçenek yok sadece dynamic vcore arttırıp azaltabiliyorum ancak şöyle bir sıkıntı var dynamic vcore +0,60 yapınca voltaj birden 1,23'den 1,4'e fırlıyor azaltınca da 4,5'da mavi ekran alıyorum ayriyetten biosda vcore 1,35 gözüküyor ancak sistemde bütün programları kontrol ettim 1,4 gözüküyor yük altında 1,35-36 civarına düşüyor. Sorunun bende olduğunu düşünüyorum ancak hatayı nerede yaptığımı bilmiyorum llc diye bir seçenek yok biosumda vdrop'tan kaynaklanıyor dedim ancak oda yok. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. Biosum güncel bu arada[/font][/font][/size]
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]Yeni bir şey keşfettim arkadaşlar voltaj resmen otomatik dynamic vcore değiştirince sadece yükseliyor biosta değişiyor ancak masaüstünde 1.4 sabit aşağısına inmiyor turboların hepsi kafalı
[/font]
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]Yeni bir şey keşfettim arkadaşlar voltaj resmen otomatik dynamic vcore değiştirince sadece yükseliyor biosta değişiyor ancak masaüstünde 1.4 sabit aşağısına inmiyor turboların hepsi kafalı
[/font]