Önerilen kulaklıkların eksisi artısını yazarbilirsiniz?
Kablolu mu kablosuz mu arıyorsunÖnerilen kulaklıkların eksisi artısını yazarbilirsiniz?
KablosuzKablolu mu kablosuz mu arıyorsun
Corsair void elite inceledim düşünüyorum şuanKablolu mu kablosuz mu arıyorsun
Kablosuz
Öncelikle teşekkürler önerilerin için![]()
Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011202-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011202-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011202-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz özelliklerini incele, 3.699,03...www.akakce.com
Forumdan biri incelemesine bugün yaptı aklına takılanları ona sorman daha doğru olur
Corsair Void Elite Rgb 7.1 Wireless
Yaklaşık 2-3 saattir kullanıyorum ilk deneyimlerimi yazmak istedim. Kutu olarak çok sağlam bir kutuda geliyor. Görüşünü çok güzel ve benim kafama tam olarak oturdu. Kulaklık %33 doluluk şarj oranında geldi. İlk denemem de cidden ses seviyesini kaliteli olduğunu anladım ses kesinlikle tatmin eder...forum.pchocasi.com.tr
Kulaklık da sorun varsa anlarsın sıkıntı olmazÖncelikle teşekkürler önerilerin için
Ben şimdi bu kulaklık alcam bı kaç güne elimde olur sinerji den alcam.
Bunu eski bı laptop da denemek mantıklı olur mu denemekten kastım geldiğinde bı ses sıkıntısı varmı anlayabilir miyim?
1-2 aya da bilgisayar alcam Allah izniyle yaptığım şeyh mantıklı mı bilmiyorum?
Teşekürler hayırlısı ile sipariş veriyorumKulaklık da sorun varsa anlarsın sıkıntı olmaz
Cloud II de dip ses sorunu var Corsair daha iyiTeşekürler hayırlısı ile sipariş veriyorum
Hatta hyperx cloud ll wireless dan iyi ses kalitesi olduğu söyleyenler var incelemelerde
Hayırlısı bakalım sinerjiden sipariş verdimCloud II de dip ses sorunu var Corsair daha iyi
Hayırlı olsun güle güle kullan.Hayırlısı bakalım sinerjiden sipariş verdim
TeşekkürlerHayırlı olsun güle güle kullan.