- Tepki
- 0
max 2500 tlye kadar kablosuz bir oyuncu kulaklıgı arıyorum
kablosuz ise ikinci el bakmanızı öneririm.max 2500 tlye kadar kablosuz bir oyuncu kulaklıgı arıyorum
g435 önermişsin şimdi duramam ben0 almak istersen tercih edebilirsin incelemelerine bakmayı unutma
![]()
Razer Opus X RZ04-03760200-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Opus X RZ04-03760200-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Opus X RZ04-03760200-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.998,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Razer Opus - Logitech G435 Karşılaştırması - Epey
Epey - Razer Opus - Logitech G435 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Normalde logitech önermiyorum ama yayıncı arkadaşlarım kullanıyor ve memnunlar o yüzden önerdim.g435 önermişsin şimdi duramam ben
g435 alınmaz
arctis 1 alınabilirfıyatlara baktıgımda arctis 1 ve g435 heryerde karşıma çıktı bu iki kulaklıktan birini önerirmisiniz?