250TL KULAKLIK ÖNERİSİ

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,
Genel anlamda günlük bir kullanıcı olarak ne alacağımı şaşırmış durumdayım 
Sennheiser h206 v2
jbl t500
james donkey 710
rampage rm k3 chase
bu modeller arasında kaldım. Bunların günlük ve oyun içi farklarını pek bilmiyorum daha çok hikaye odaklı oyunlar oynuyorum. Pek ses kasma özelliği kullanacağımı sanmıyorum o yüzden günlük model tavsiyelerini ve daha iyi olduğunu düşündüğünüz tavsiyeleri bekliyorum. Ayrıca sanal 7.1 surround desteğinin hayal kırıklığı olduğunu okudum araştırmalarımla bilgilerinizi bekliyorum. Hayırlı forumlar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sennheiser h206 v2 bu ürün pek ideal bir ürün sayılmaz. Marka kaliteli ama F/P ürün odağında pek iyi bir ürün değil ki aynı şeyi JBL T500 ürünü içinde söyleyebilirim.

James Donkey 700 serisi de oyun için ideal günlük kullanım için pek iyi sayılmaz ki aynı şeyi Rampage K3 ürünü içinde söyleyebilirim.

Sanal 7.1 iş gören bir teknolojidir olayı tamamen yazılım odaklı 3D efekti vermektir. İyi kullanıldığında iş görür. Pek çok marka artık bu işi iyi yapıyor.

Size oyun ve genel kullanım için Rampage R46 Hostage 7.1 - 249 TL bu ürünü önereceğim. 1 adet yorum var ona takılmayın genel anlamda hiçbir sorunu yok. Ya kullanıcının ürününde bir sorun var yada sisteminde ona takılmayın.

Eğer direkt günlük kullanım için ve genel oyun deneyimi için öneri istiyorsanız Xiaomi 1More MK801 Over-ear HD - 229 TL bu ürünü öneririm ki bence bu ürünü direkt alın geçin.

KS

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba
Xiaomi'nin ürününü jbl ve sennheiser modellerine tercih etmenizin sebebi nedir acaba? Kullanım ve ergonomi açısından ya da teknik özellik bakımından. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
JBL ürünü ve Sennheiser ürünlerini marka bazlı düşünüyorsunuz genel anlamda pahalı markaların hepsinin ucuz ürünleri vasat oluyor genele göre. Size önerdiğim Xiaomi kulaklığını Grammy ödüllü ses mühendisi Luca Bignardi tarafından test ve dizayn edilmiş bir üründür. Genel anlamda söylediğiniz 2 üründen de daha başarılıdır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri