Güzel sistem ama ekran kartı kutusuz olunca içime sinmiyor![]()
EASTER-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
EASTER-4060 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
B580 hakkında iyi yorum kadar kötü yorum da okudum stabil değil takılma sorunları var diye b580 yerine hangi kart eklenebilir bu sisteme 3070ti 2.el olabilir mihazır sistem değil ama değerlendiririm dersen
ryzen 5 5600 işlemci
thermalright kule tipi rgb soğutucu
gigabyte b550m anakart
2x16 gb ddr4 3600 mhz ram
1 tb m2 gen4 nvme ssd
intel arc b580 ekran kartı
xpg lander 650w psu lu mesh panel kasa
burası tek tek topladığında
27881,2 tl tutuyor
bir çok kredi kartına da peşin fiyatına 3 taksit seçeneği var
4060 ile 4060 ti arasında konumlandırılmış bir ekran kartı olan arc b580 var
25-26k bandında bulunan ürünlerin ramleri 16 gb (yetmez demiyorum) ssd 512 gb gen3
bunda 2x16 gb ram 1 tb gen4 ssd var
toplatabilirim dersen bu da güzel bir alternatif
2. el ekran kartına bakarım dersen olabilir elbetteGüzel sistem ama ekran kartı kutusuz olunca içime sinmiyor
B580 hakkında iyi yorum kadar kötü yorum da okudum stabil değil takılma sorunları var diye b580 yerine hangi kart eklenebilir bu sisteme 3070ti 2.el olabilir mi
ekran kartının kutusuz olması sizi olumsuz etkilemezGüzel sistem ama ekran kartı kutusuz olunca içime sinmiyor
B580 hakkında iyi yorum kadar kötü yorum da okudum stabil değil takılma sorunları var diye b580 yerine hangi kart eklenebilir bu sisteme 3070ti 2.el olabilir mi
Peki sence kendim toplayıp 2. El 3070ti sistem mi yapmam daha mantıklı yoksa 4060lı hazır sistem miGüzel sistem ama ekran kartı kutusuz olunca içime sinmiyor
Haklısınız kötü düşünce bırakıyorlar kafada güven sorunu oluyor2. el ekran kartına bakarım dersen olabilir elbette
ekran kartının kutusuz olması sizi olumsuz etkilemez
garanti açısından bir sorun olmaz
lakin burda firmaların bir çakallığı var
daha işlemcilerde bile tray daha yeni milletin kafasında oturmaya başlamışken
kutusuz ürünler ile oluşturdukları sistemlerde
ekran kartına bulk diyerek geçiyorlar
aslında belirgin bir şekilde
bu sistemde kullanılan ekran kartları KUTUSUZ (BULK) ÜRÜNLERDİR
GARANTİ AÇISINDAN BİR DEĞİŞKENLİK YOKTUR GİBİ BİLDİRİ BULUNDURMALARI LAZIM