sonrasından 2k geçeceksiniz ilerisi için alabilirsiniz bütün ayarları en yüksekte oynayarak darboğaz düşürürsünüz.3-5 ay 1080P monitörde kullanacağım sonrasında 2k monitöre geçeceğim. Ona göre öneri sunarsanız mutlu olurum Şimdiden teşekkürler. Sadece kasa önerisi.
Benim sistemin aynısı full ayarda darboğaz olmuyo denendisonrasından 2k geçeceksiniz ilerisi için alabilirsiniz bütün ayarları en yüksekte oynayarak darboğaz düşürürsünüz.
![]()
ALPER RENDE-AR1 / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ELRAENN-GG oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
1080P de kesinlikle darboğaz olacaktır az da olsa çokta olsaBenim sistemin aynısı full ayarda darboğaz olmuyo denendi![]()
Biliyorum ben yukarıdaki arkadaşın sistemi için dedim2k geçecek zaten kısa sürede.
Belki gözünizden kaçmıştır diye belirttim.Biliyorum ben yukarıdaki arkadaşın sistemi için dedim