Samsung Android Tv Açılmıyor Uyarı Veriyor.

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Babam bir anda böyle olduğunu söyledi eve geldiğimde böyle bir uyarı ile karşılaştım.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-03-25 at 23.07.48.jpeg
    WhatsApp Image 2026-03-25 at 23.07.48.jpeg
    79.9 KB · Görüntüleme: 4

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
768

1 Çözüm​

Mega Yıldız
29 Nisan 2024 , 23:20 - 29 Nisan 2024 , 23:28'de düzenlendi

diurno1984'e yanıt olarak

Sanırım cevabı buldum. Samsung web sitesinden ürün yazılımını indirmeniz, bir USB belleğe kopyalamanız ve televizyona kurmanız gerekiyor. Ayrıca ürün yazılımı kurulum kılavuzunu da indirip dikkatlice okuyun, çünkü USB bellekte belirli bir alt klasör yapısı bulunmalıdır. Korkarım televizyon yazılımı bozulmuş. Bunun televizyon yazılımını içeren bellekteki bir sorunun belirtisi olup olmadığını bilmiyorum.
Öncelikle kurun ve nasıl çalıştığına bakın.

Şu iki sayfayı inceleyin dikkatlice, halledebilirsiniz. SAMSUNG Destek teki çözümler:

KS

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Bu ekrandan başka ekrana geçilmiyor da bişilere bas diyorlar fakat basılmıyor zaten

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
768
Önce şunları yapın bakalım ne sonuç verecek:

Merhaba Elias Celotti,

Topluluğumuza hoş geldiniz!

Görüntülenen mesaj olağandışı. Öncelikle tüm kabloların televizyona doğru şekilde bağlı olduğundan ve herhangi bir hasar bulunmadığından emin olmanız en iyisidir.

Bu işlem tamamlandıktan sonra, elektriksel sıfırlama yapmayı deneyin :

• Televizyonun güç kablosunu duvardaki prizden çıkarın.
  • Televizyona bağlı tüm kabloları (HDMI, anten kabloları, ses kabloları vb.) çıkarın.
  • Televizyonu bu durumda yaklaşık 5-10 dakika bekletin.
  • Bekleme süresinin sonunda, televizyonu mutlaka elektrik prizinden ve harici cihaz kablolarından ayırın ve açma/kapama düğmesine yaklaşık 40 saniye boyunca basın.
Eğer hala o sembolü görüyorsanız ve televizyonunuzu düzgün kullanamıyorsanız, gerçek zamanlı kontroller için özel teknik destek ekibimizle iletişime geçin:

Son düzenleme:
KS

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Önce şunları yapın bakalım ne sonuç verecek:

Merhaba Elias Celotti,

Topluluğumuza hoş geldiniz!

Görüntülenen mesaj olağandışı. Öncelikle tüm kabloların televizyona doğru şekilde bağlı olduğundan ve herhangi bir hasar bulunmadığından emin olmanız en iyisidir.

Bu işlem tamamlandıktan sonra, elektriksel sıfırlama yapmayı deneyin :

• Televizyonun güç kablosunu duvardaki prizden çıkarın.
  • Televizyona bağlı tüm kabloları (HDMI, anten kabloları, ses kabloları vb.) çıkarın.
  • Televizyonu bu durumda yaklaşık 5-10 dakika bekletin.
  • Bekleme süresinin sonunda, televizyonu mutlaka elektrik prizinden ve harici cihaz kablolarından ayırın ve açma/kapama düğmesine yaklaşık 40 saniye boyunca basın.
Eğer hala o sembolü görüyorsanız ve televizyonunuzu düzgün kullanamıyorsanız, gerçek zamanlı kontroller için özel teknik destek ekibimizle iletişime geçin:

Herkesin yaptığı çözüm oluyor ben yapınca olmuyor :D, yok usb driverleri at yok tv ye tak cart curt aynısını yapıyorum dosyalar bile aynı konumda ama yok illa ben görmicem diyor güncellemeyi :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri