25K Bütçeyle Sistem Toplama

Sozder

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar shapire rx6700xt li bir sistem toplamak istiyorum elimde sharkoon un 650w psu su mevcut onun dışında kalan parçalar için 15k bütçe kalıyor (ekran kartı hariç) Kasa olarak Corsair 400D AirFlow düşünüyorum kalan parçaları sizin tavsiyelerinize bırakıyorum ne kadar f/p olursa işime gelir şimdiden teşekkürler

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378
hocam bu forumun da cevap hıznı arttırıcam inşallah.

Benim için performans önemli ilk sistemimi amd toplamıştım 2019 da ryzen 3300x ve rx470 mining edition 3k falan tutmuştu hepsi (hocam çok hızlısınız bu kadar çabuk cevap beklemiyordum)
amd den kastım hocam ekran kartı işlemci olarak amd kullanabilirsiniz. benim sistemim imzam da yazıyor onu inceleyebilirsiniz

Ekran kartı olarak bunu da aabılırsın tabı bütçeni aşmıyor zaten https://www.n11.com/urun/gainward-n...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

KS

Sozder

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam bu forumun da cevap hıznı arttırıcam inşallah.

amd den kastım hocam ekran kartı işlemci olarak amd kullanabilirsiniz. benim sistemim imzam da yazıyor onu inceleyebilirsiniz

Ekran kartı olarak bunu da aabılırsın tabı bütçeni aşmıyor zaten https://www.n11.com/urun/gainward-n...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
10k ekran kartı bütçem var ne önerirsiniz ekran kartı olarak
Bide belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın rgb li olursa sistem çok güzel olur

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378
10k ekran kartı bütçem var ne önerirsiniz ekran kartı olarak
Bide belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın rgb li olursa sistem çok güzel olur
dostum suan topladıgım sistem 24k falan yapıyor eğer RTX 3070tİ ekran kartı olarak alırsan. 3070 olarak alırsan eğer 23k civarında yapıyor

KS

Sozder

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
dostum suan topladıgım sistem 24k falan yapıyor eğer RTX 3070tİ ekran kartı olarak alırsan. 3070 olarak alırsan eğer 23k civarında yapıyor
3070 ti bakabilirim o zaman tavsiyeleriniz için teşekkürler son bi sorum daha vardı önerdiğiniz işlemciye abartılı denmiş bazı formlarda oyun için yani i5 12400f önermişler sizce aradaki farka değer mi?

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378
dostum tabikide yanlıs bilgilendirmişler seni. neden abartı olsun. sadece kasa için bütçen ne kadar bana bu bilgiyi verirsen senin içn en mantıklı sistemi toplayabilirim

KS

Sozder

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
dostum tabikide yanlıs bilgilendirmişler seni. neden abartı olsun. sadece kasa için bütçen ne kadar bana bu bilgiyi verirsen senin içn en mantıklı sistemi toplayabilirim
Kasa için 20k bütçem var 25k ya kadar gerekirse çıkabilirim f/p olabilirse güzel olur benim için

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378
hazır sistemin bir avantajı klamıyor kendimizi orada bize bunu almalısın dedikleri parçaları almaya zorlamıl oluyoruz

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378
zaten mesele de orda başlıyor. kalitesiz parçaları kaliteli almak istediğinde tek tek toplamakla bir farkı kalmıyor zaten

7600x işlemci rtx 3070 ekran kartlı sistem 5600 işlemci 3070 ti ekran kartlı sistemden daha iyidir şahsen

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri