- Tepki
- 9
Merhaba arkadaşlar sistem toplama hakkında pek bilgim yok bilgisayar almayı düşünüyorum 25 k herşey dahil klavye mouse kulaklık monitör falan dahil bir sistem önerirmisiniz
herseyi dahil olarak özellestirdim.Merhaba arkadaşlar sistem toplama hakkında pek bilgim yok bilgisayar almayı düşünüyorum 25 k herşey dahil klavye mouse kulaklık monitör falan dahil bir sistem önerirmisiniz
Tamam teşekkür ederimherseyi dahil olarak özellestirdim.
![]()
NOVA-WHITE3060Ti / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-WHITE3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
herseyi dahil olarak özellestirdim.
![]()
NOVA-WHITE3060Ti / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-WHITE3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Tamam sağolun hocamSistem bu olabilir ancak diğer üyelerden de cevap bekleyin derim hocam:
![]()
Eternal PBM | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Klavye kulaklık mouse olarak bütçe nedir ne kadar ayıracaksın orayaMerhaba arkadaşlar sistem toplama hakkında pek bilgim yok bilgisayar almayı düşünüyorum 25 k herşey dahil klavye mouse kulaklık monitör falan dahil bir sistem önerirmisiniz
FarketmezAMD Intel fark eder mi bu bütçe ile 6750xt li veya 3060ti li bir sistem alınabilir çevre birimlerine o kadar para ayırma onlar çok önemli değil orta seviye bişey alabilirsin onları önemli olan kasa ve monitör
1500 falanKlavye kulaklık mouse olarak bütçe nedir ne kadar ayıracaksın oraya
Klavye/ - Sarftech t60Farketmez
1500 falan
Çok az maalesef bütçenize göreFarketmez
1500 falan