Tm cano bakalım o zaman dicem ama smokin sistem geliyor onu bekle bence o olmazsa donanım Arşivi geliyor o da olabilir bir süre bekle bakalımEvet abim toplam 23k
Tm cano bakalım o zaman dicem ama smokin sistem geliyor onu bekle bence o olmazsa donanım Arşivi geliyor o da olabilir bir süre bekle bakalımEvet abim toplam 23k
reis klavye önerin varmı 2k bandındaTm cano bakalım o zaman dicem ama smokin sistem geliyor onu bekle bence o olmazsa donanım Arşivi geliyor o da olabilir bir süre bekle bakalım
Valla cano onlardan çok anlamam benim alanım sistemlerreis klavye önerin varmı 2k bandında
Varmı tanıdık anlayamValla cano onlardan çok anlamam benim alanım sistemler![]()
Sorarım bende vardır illakiVarmı tanıdık anlayam
Eyw kralSorarım bende vardır illaki
Abi yeni gelen smokin sistemi ekleme yaparak 16000 TL'lik mi yapsam yoksa sana gösterdiğim sistemi mi alamSorarım bende vardır illaki
Donanım haber de olurAbi yeni gelen smokin sistemi ekleme yaparak 16000 TL'lik mi yapsam yoksa sana gösterdiğim sistemi mi alam
Kardeşim daha yeni gördüm mesajını yaAbi yeni gelen smokin sistemi ekleme yaparak 16000 TL'lik mi yapsam yoksa sana gösterdiğim sistemi mi alam
Donanım haber de olur
Sıkıntı yok üstadKardeşim daha yeni gördüm mesajını ya
Aldın mı kardeşim almadıysan bakalımSıkıntı yok üstad
Sınava giricem sonraAldın mı kardeşim almadıysan bakalım
2 hafta sonra mı alacaksınYok abi benim almam 2hafta
Sınava giricem sonra
Evet ama şimdiden karar vermem gerekiyormus2 hafta sonra mı alacaksın
Kim diyor karar vermen gerekiyor diye belki o zaman güzel bir sistem çıkacak onu alacaksınEvet ama şimdiden karar vermem gerekiyormus
Babam diyorKim diyor karar vermen gerekiyor diye belki o zaman güzel bir sistem çıkacak onu alacaksın
Kimmiş o bizden daha ucuza bulacak aman dikkat edin ne gelirse tanıdıktan gelirBabam diyorona göre ev tadilat oluyor şuan da babamın tanıdığı var sistemi ona aticam o adamda ariyacak o adam daha ucuza bulabilir diye
Kimmiş o bizden daha ucuza bulacak aman dikkat edin ne gelirse tanıdıktan gelir![]()
Smokin sistem ne hocam?Tm cano bakalım o zaman dicem ama smokin sistem geliyor onu bekle bence o olmazsa donanım Arşivi geliyor o da olabilir bir süre bekle bakalım
Geldi geçti bileSmokin sistem ne hocam?
19-20 k bandına da gelir mi bu araGeldi geçti bilealanında çarpıcı fiyat ile çıkan sistemler smokin sistem oluyor